سلام دوست عزیز گوجه سبز ندید به طوطی . بدترین قسمت میوه همون هسته گوجه سبز هست که حاوی سم سیانید هست .دونه یا هسته میوه هایی مثل سیب ؛ گیلاس ، هلو ، آلو ، گلابی ، زردآلو و شلیل هم مثل هسته گوجه سبز هستن و نباید به طوطی داده بشه
ویرایش توسط sepideh : 21st May 2013 در ساعت 09:27 PM
وای الآن طوطی من خورده چی کارش کنم ؟ یکم بی حوصلس مال اونه ممکنه مریض شده باشه؟
دوستان سلام
واسه ملنگو آیا گردو و یا فندق رو با پوست باید بدیم یا اینکه مغزشو خارج کنیم؟
سلام . هم با پوست هم بدون پوست . اگه میخواید کمی باهاش سرگرم شه با پوست بدید اما هر دو رو باید از وسط بشکنید . چون خودش نمیتونه . حتی اگه پوست رو ترک دار کنید و قسمتی از گردو یا فندق بیرون نباشه ، براش سخت میشه .
ممنون سپیده خانم
به نظر شما بهترین خوراکی واسه پاداش چی میتونه باشه که خیلی دوس داشته باشه و همچنین تو غذائیش هم نباشه؟
سلام دوستان
من دیروز 1 ملنگو خریدم فکنم هنوز 7 ماهش نشده
نمیدونم جر سیب و تخمه چی بدم بهش بخوره!
کلا غذای اصلیش چیه که تو جا دونیش بریزم باشه؟
هیچیم جز سییب و تخمه نمیخوره!
میترسم اینم تلف شه![]()
سلام
جوجه هفت ماهه که الان خیلی بندرت ممکنه پیدا بشه
لطفا تو تاپیک ملنگو ازش عکس بگذارید تا ادامه بحث رو همونجا انجام بدیم
http://www.parsipet.ir/forum1262.html
سلام من چند روزه که یه شاه طوطی خریدم طبق مشخصاتی که داره طوقش کامله و چشماش کرم رنگه فکرمیکنم 2/5تا سه سالش باشه ولی فروشنده گفت 1سال و 7ماه داره .
بعضی وقتا جیغ میزنه باصدای تلویزیون میرقصه نمیدونم میتونه حرف بزنه یا نه؟یعنی ممکنه با این سن بتونه حرف یادبگیره؟
غذاشومیخام بدونم چی بدم تخمه افتابگردون درشت همیشه توو ظرف غذاش هست این چندروز بهش انگور و خیار و چندتا دونه پسته هم دادم ولی نمیدونم هرچیزی رو چقد باید بهش بدم یعنی هر روز باید چقد تخمه بهش بدم چقد موادغذایی دیگه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.