سلام دوستان یه سوال
نیتراتور سیچم یا میکرومک jblهرکدوم یک سرعت اب خواص برای گرفتن نیترات لازم دارند میخواستم بدونم کسی تا حالا از این دو مورد جواب گرفته.
سلام دوستان یه سوال
نیتراتور سیچم یا میکرومک jblهرکدوم یک سرعت اب خواص برای گرفتن نیترات لازم دارند میخواستم بدونم کسی تا حالا از این دو مورد جواب گرفته.
دوستان من کل آب آکواریومم 800 لیتر ،سایز تانک اصلی 140 طول ، 60 عرض ، 70 ارتفاع هستش ..واتر پمپ سوبو مدل 8000 کافیه براش ؟ اطلاعات روی کارتنش به این صورت
مدلwp-8000dw
max.performance 8000L/h
max.delivery head4.0m
outlet 1 inch
intake 1 1/4 inch
سلام دوست عزیز ، من از سیچم جواب گرفتم و فکر کنم قابل مقایسه با هیچ چیز نیست ..چرا یه رف نمیزنیدو خیال خودتونو راحت نمیکنید؟؟؟؟باور کنید رف از همه چیز بهتر ..از موقعی که من رف زدم هر جوری هم غذا دهی میکنم بالاتر از 10 نمیره نیتراتم..تازه سیفون هم که میزنم یه مقدار از گیاهام از بین میره به علت نیترات پایین.....رف بزنید حل.
سلام به همه
کسی در مورد مدت زمان هچ شدن تخم های ماهیای اب شور مثه
خوانواده دمسل ها چیزی میدونه یا جایی رو سراغ دارین که ازین نوع اطلاعات
بشه ازش گیر اورد؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان.د وستان آبی که در تانک آبشور باید استفاده کرد باید آب تصفیه باشه یا نه؟(آیا آب با سختی 300 الی 400 میشه استفاده کرد.چون آب منطقه ما با دستگاه tds که زدم این اعدادرو نشون مرداد.)یک سوال دیگه ام داشتم اینکه یکی از د وستانم حدود 3الی4هفته که آبشور راه اندازی کرده و اب تصفیه ریخته و بعد نمک رو حل کردو ریخت و بعدشم کپسول باکتوزیم ریخته و فقطم واتر پمپش کار میکنه پروتیین اسکیمرم نداره در سامپشم پد در خانه اول و در خانه د وم سرامیک و در خانه سومم نخودی و خانه چهارمم واتر پمپ قرار دارد.در ضمن به جای لایوراکم از مرجان های مرده ریخته و در وسط آک قرار داده و ماهیم نریخته هنوز و سنگهایم به اضافه شیشه جلبک و سبز شده.اگر در این آک ماهی بریز زنده میمونه یا باید دوباره راه اندازی کنه؟با تشکر.
دوست عزیز شما میتونید ازش استفاده کنید فقط یه 2 و 3 روز بزاری اب شیرین کار کنه بعد از ان نمک استفاده کنی اگه هم حجم اک شما کم هست میتونی از مغازه های که اب تصویه میفروشن
تهیه کنی اگه اشتباه نکنم سمت بازار قوچان هست البته شما اگه در قوچان ساکن هستی البته اگر از اب تصفیه استفاده کنی خیلی بهتر هستش در مورد اک دوستت هم باید بعد از تکمیل سیکل اب رو تست بزنه اگه ok بود میتونه ماهی بندازه البته به تعداد خیلی کم تا سیکل اب رو بهم نزنه در مورد مرجان مرده هم بعضی ها کار می کنند ولی اک اب شور زیبای خود رو به خاطر طبیعی بودنش داره که اونم با لایوراک هست البته خود سنگ زنده هم به سیکل اب هم کمک میکنه و خیلی ها در سامپ فقط از سنگ زنده استفاده میکنند.
دوستان در تانک آبشور میشه از نخودی استفاده نکرد؟چون در قسمت اول راه اندازی آک آبشور نوشته بود نخودی با توجه به حجمی که اشغال میکنه فضای مناسبی برای باکتری سازی نداره و بدی دیگه نخودی بعدها به علت حل شدن در اب شور باعث بالا رفتن کلسیم میشه که پایین اوردن کلسیم کار دشواریه.رایجترین انها سرامیک هست.ممنون
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)