دوام هر محصول با هم فرق داره و من نمیدونم این محصول چقدر دوام داره ولی به نظر من به ریسک مصرفش نمیرزهروش تاریخ انقضا نزده فقط زده world right reserved 12/2006 یعنی مال 6 سال پیشه هرچی گشتم تاریخ انقضایی پیدا نکردم من اینا رو حتی به آبه آکواریومم اضافه کردمروزی که گرفتمشونم خیلی دنباله انقضاش گشتم ولی پیدا نکردم ولی اهمیت ندادم مگه محلول ید استرانسیم و ید چند وقت دوام دارن
خوبه ماهیامو نکشتن
سلام دوستان ، من سیستم نور خودمو که دایمکس 2 متال 120 سانت برای فروش گذاشتم ، از دوستان اگه کسی میخواد بره به محل خریدوفروش آبزیان هم عکس داره هم قیمت ..ممنونم
دوستان من یه شقایق بابل خلیج دارم که توی این مدت 4 تا 5 برابر موقعی که خریدم شده ولی دیگه حبابی نیست و میله ای شده
بنظر شما علت چی میتونه باشه ؟
ممنون
مشکلی نداره وقتی چراغ رو روشن میکنین میله ها و بدنشو کامل باز میکنه اما معمولا برا دفع غذا خودشو جمع میکنه زمانی هم که نور رو تازه روشن میکنین ممکنه اولش حالت حبابی داشته باشه
حالا یه عکس هم ازش بزارین تا بشه بهتر نظر داد
با سلام خدمت دوستان.دوستان اکواریم آبشور اگر بخواهیم جابجا کنیم (تغییر محل سوکنت) باید جیکار کنم؟بری ماهیاش و بقیه کارها باید چیکار کرد.با تشکر
یه سرچ کنید تاپیک های مثل این تو سایت هست که میتونه بهتون کمک کنه
http://www.parsipet.ir/thread9073.html
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 29th August 2013 در ساعت 07:16 PM
سلام
به مشکل برخوردم، امروز صبح ساعت 5 از خونه تماس گرفتن که واتر پمپ اصلی سوخته سوبو 6800(ببین شانسو باید روز جمعه --صبح زود و موقعی که من ماموریت کاری هستم بسوزه)
قبلا یه واتر پمپ 4000 لیتری سوبو برای این چنین مواقعی خریده بودم و الان داره کار میکنه ولی مشکل اینجاست که با یه شلنگ معمولی حجم آبی که به تانک میده خیلی کمه
حالا سوالم اینه ،جابجایی آب از سامپ به تانک با این حجم باعث بهم خوردن سیکل نمیشه یا مشکلی ایجاد نمیکنه، البته تا یکشنبه که خودم برمیگردم خونه
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.
وقتتون بخیر
لطفا جهت فروش این سیستم و یا تعویض اون با سیستم led با بنده تماس بگیرید،متشکرم
چون امکان ارسال پیام خصوصی نداشتم ناچار بودم اینجا پیام بذارم
09195400146
سلامسلام
به مشکل برخوردم، امروز صبح ساعت 5 از خونه تماس گرفتن که واتر پمپ اصلی سوخته سوبو 6800(ببین شانسو باید روز جمعه --صبح زود و موقعی که من ماموریت کاری هستم بسوزه)
قبلا یه واتر پمپ 4000 لیتری سوبو برای این چنین مواقعی خریده بودم و الان داره کار میکنه ولی مشکل اینجاست که با یه شلنگ معمولی حجم آبی که به تانک میده خیلی کمه
حالا سوالم اینه ،جابجایی آب از سامپ به تانک با این حجم باعث بهم خوردن سیکل نمیشه یا مشکلی ایجاد نمیکنه، البته تا یکشنبه که خودم برمیگردم خونه
اگه درست یادم مونده بشه سوبو 6800 دبی 4800 لیتر بر ساعت رو ایجاد می کنه یعنی دبی تون 800 لیتر اومده پایین البته نفرمودید حجم تانکتون رو که بشه تشخیص داد جریان چند برابر ایجاد کردید الان
ولی معمولا مشکلی پیش نخواهد اومد تو 2 روز این اختلاف
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.