جوجه ها رو جابجا کنید خیلی بهتره ، چون جفت مولد اون قفس و وسایلشو جزو قلمرو خود میدانند و با جابجایی مدتی طول میکشه تا به محیط جدید عادت کنند.دوست عزیز توصیه میکنم حتمآ پوسته تخم مرغ رو در دانه خوری مخلوط ارزن کنی/ بصورت آسیاب شده پودر.
امروز واسه فنچ ها وان آبی گذاشتم.
بعد از آبتنی فنچ نر و ماده جوجه ها هم کمی در آب بازی کردن.
میخوام فنچ نر و ماده رو به قفس دیگه ایی بذارم البته بعد از دون خور شدن جوجه ها.
به نظر شما فنچ ها نر و ماده رو جابجا کنم یا جوجه ها ؟؟؟؟
از روز اول فنچهای نر و ماده توی همین قفس بودن
اما اگر عوض کردن قفسشون واجبه سعی کنید تمام وسایل(ابخوری ،دان خوری،لانه و...) خودشونو منتقل کنید به قفس جدید
برای تخمگذاری بعدی حتمآ باید جوجه ها رو از پدر و مادر جدا کنم؟
اگه تعداد قفس ها در خانه زیاد بشه با حمله خانواده روبرو هستم.
چون میخوام یک جفت عروس هلندی هم بخرم.
بله دوست عزیز
جوجه ها باید در هفته پنجم یا حداکثر ششم از والدین جدا شوند ،زیرا با شروع دوره جدید تخم گذاری والدین شروع به زد و خورد شدید با انها میکنند .
اما اگر لانه نگذارید و قصد جوجه کشی نداشته باشید ممکنه بتونید جوجه ها را از والدین جدا نکنید و در یک قفس نگه دارید
سلام
یکی از جفتها ک الان دیگه ب صورت مداوم توی لونه هستن ، شبا هم هردوشون تو لونه میخوابن .
اما اون یکی جفت همچنان بیخیالن . درضمن احساس میکنم غذاشون خیلی خیلی کم شده ، تحرکشون هم همینطور .
دیگه خسته م کردن .
گفتم شاید ب خاطر گرمای هوا باشه ، ب خاطر همین قفسشون رو نزدیک درخت حیاطمون گذاشتم تا شاید یکم ازین گرما کاسته شه . کار دیگه ای هم هست ؟ یا کلا آزادشون کنم برن ؟![]()
سلام اگر از این جفتتون نتیجه نمیگیرید و قصد جوجه کشی دارید بهتره با یه جفت جدید عوض کنیدسلام
یکی از جفتها ک الان دیگه ب صورت مداوم توی لونه هستن ، شبا هم هردوشون تو لونه میخوابن .
اما اون یکی جفت همچنان بیخیالن . درضمن احساس میکنم غذاشون خیلی خیلی کم شده ، تحرکشون هم همینطور .
دیگه خسته م کردن .
گفتم شاید ب خاطر گرمای هوا باشه ، ب خاطر همین قفسشون رو نزدیک درخت حیاطمون گذاشتم تا شاید یکم ازین گرما کاسته شه . کار دیگه ای هم هست ؟ یا کلا آزادشون کنم برن ؟
سلام دوستان
من جوجه فنج هایی که دیگه الان واسه خودشون خانم و آقایی شدن رو تو یه قفس نگهداری میکنم. امروز موقع تمیز کردن قفسشون متوجه شدم یکی از ماده ها تو ظرف میوه هاشون تخم گذاشته. خیلی تعجب کردم
مادهه الان حدود 4 ماه داره. مگه تو این سن به بلوغ جنسی میرسن؟؟!!
سلام مهرانه خانم
بله ،من جوجه فنچ هامو که البته از 2 جفت مختلفم بودند و فقط 3 ماه داشتند با هم جفت انداختم و تخم گذاشتند. حتی مواردی که فنج کمتر از 2 ماه سن داشته هم دیده شده که به بلوغ جنسی رسیده .
پس خیلی تعجب نکنید
ولی بهتر هم نسل ها را نگدارید با هم جفت بخورند
سلام
خب بعد از چند ماه نگهداری از دو جفت فنچ بالاخره امروز دیدم تو لونه یه دونه تخم گذاشتن
تادیروز صبح تخمنداشتن
احساس میکنم خودشون هم خیلی خوشحالن
نر یسره اواز میخونه
ولی کم میرن تو لونه
درمورد تغذیه همون مثل سابق باشه؟
تبریک میگم دوست عزیز
بله تا قبل از بیرون امدن جوجه ها از تخم به همان منوال تغذیه را ادامه بدید ولی تخم مرغ هفته ای یکبار بیشتر ندید بهشون فعلا
موفق باشید
دوستانی که فنچ هاشون در تابستان تخم کردند دقیقا چند روزه جوجه ها از تخم در اومدند؟؟؟؟ تو این تاپیک که گفته شده در تابستان 8 تا 11 روز ولی از ما که 27 مرداد اولین تخم کردند تا حالا خبری از جوجه نیست !!! اصلا تابستان زمستان داره ؟؟ همه سایت ها نوشتند 12 تا 20 روز و هیچ جا اسمی از فصل ننوشته!!! الان از کجا میشه فهمید که تخم ها خشک نشدند و یا نطفه دارند؟؟ 24 ساعت خدا نر و ماده به صورت شیفتی روی تخم ها خوابیدند و بعضی مواقع با نوک هاشون تخم ها را جابه جا می کنند ولی هنوز خبری از جوجه نیستجوجه شب ها از تخم در میاند یا روز؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.