سلام
امروز من مدفوع سیاه بلند دبدم از دیسکسهام آویزونه
48 ساعته پیش من هستند و در این مدت روزی 4 مرتبه مخلوط دل خوردند و مقدار خیلی کمی تترا پریما
با توجه به عکس مشکلی دارند؟
سپاس.
![]()
سلام
امروز من مدفوع سیاه بلند دبدم از دیسکسهام آویزونه
48 ساعته پیش من هستند و در این مدت روزی 4 مرتبه مخلوط دل خوردند و مقدار خیلی کمی تترا پریما
با توجه به عکس مشکلی دارند؟
سپاس.
![]()
اقا بابک کوچیکتم هستیم زیاد . اما عزیزم اطمینان دارم انگل روده ای نداره با این پیش فرض باید چه کنم ؟
تا 4 هفته پیش منم میخواست بخوره . اولین بار میبینم به این سرعت دیسکسم نابود شده بی دلیل لطفا کمک
شماها چرا به فکر روحیه دیسکس ها نیستید هرچی عکس از تانک بچه ها یا دیسکس باز ها دیدم هیچ دکوری نداره فقط 4تا شیشه
من در راستای ارتقای روحیه دیسکس ها چنین دکوری فراهم کردم گناه دارن بدبختا. الان دیسکسای من هم حس دریا دارن هم حس امازون
اگر اطمینان دارید پس چرا سوال میکنید
از نظر من ۵۰-۵۰ هست ... احتمال انگل روده ای وجود داره . شما اگر اطمینان دارید خودتون هم فکر درمانش باشید
در ضمن اینجا جای شوخی نیست . مرجان آب دیسکس رو قلیایی میکنه و سختی کربنات و kh آب رو بالا میبره . شما ساده ترین اصول رو رعایت نمیکنی!
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 28th August 2013 در ساعت 08:14 AM
با سلام:
بدغذایی دیسکس یا بدلیل های غلط نگهدارنده های قبلی ماهی است یا بیماری !!!!!من متوجه نشدم فقط،ماهیتون از ابتدا اینطوری بوده یا اول غذا می خورده و بعد این اتفاق افتاده
من زیاد با حذف وعده های غذایی موافق نیستم اما شما می توانید سه مرحله را انجام دهید:
1-یه دوره سولفات منیزیم (موجود در مراکز شیمایی و در دامپزشکی بنام پورگاتیو) بمدت 24 ساعت به ازای هر 40 لیتر 1 ق.غ.خ استفاده کنید.سولفات منیزیم مثل یک مسهل است و معده و روده ماهی را تخلیه می کند-بعد از 24 ساعت کل آب می بایست سیفون شود و آب همدما شده کلرینه شده جایگزین آن شود-
2-دما را 1 الی 2 درجه افزایش دهید تا متابولیسم ماهی و فعالیت آن بیشتر بشه و این سوخت و ساز نیاز ماهی را به غذا افزایش میدهد-
3-سر یکساعت معین مقداری مخلوط دل که شامل سیر فراوان(بوی سیر در مخلوط دل ماهی را بسیار ترغیب می کند)+فلفل دلمه ای قرمز+فلفل قرمز+هویج آسیاب شده) را به مقدار خیلی کم به ماهی بدهید و اطراف تانک هیچ رفت و آمدی نباشد و چک کنید ماهی تا نیم ساعت می خورد یا نه و اگر نخورد غذا را بردارید و فردا مجدداً سر همان ساعت این امر را تکرار کنید
4-نور اطراف تانک و شرایط استرس زا را حذف کنید (تانک بدون دکور و بدون نور شدید که ترجیحاً نور اتاق و ...)
5-سیفونهای مرتب روزانه حداقل 40 الی 50 % و حفظ کیفیت مناسب آب
6-استفاده از اتویتول جی بی ال هم در غذا مثل خوراندن به آرتمیا و هم در تانک اصلی
7-با فرشاد رضایی کاملاً موافقم که برای به اشتها آمدن دیسکس و بدغذایی اگر کرم منجمد هم می خوره بهشون هر 3 الی 4 روز یکبار بدهید
8-کمی صبر داشته باشید و زیاد حساس نباشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)