ماشالا به این طوطی عجب دلی داره این![]()
سلام
این وروجک خیلی بامزست
خدا نگهش داره
یه مدته به سرم زده جوجه شاه طوطی بخرم
یه کم از خصوصیات اخلاقیش بگین
خیلی خراب کاره؟ سر و صداش خیلی زیاده یا قابل تحمله؟
چیا بهش یاد دادین؟ حرف میزنه؟
![]()
نه مهرانه..قاب عکسه....تازه اینجا حالت خوبشه
تا می دوییدم برم سمتش عکس بگیرم اون زود تر از من می رسید که گوشی رو بگیره![]()
سلام نیلوفر جان..مرسی لطف داری
به پای عروسای خوشگلت نمی رسه
نیلوفر من زیاد تجربه ندارم که راهنمایی ات کنم..
طوطی من خوبه فقط بعضی وقتا گاز می گیره..عصبی می شه..نمی دونم شاید من یه کار اشتباه کردم که اینجوری شده؟!
عاشق جویدنه، سرو صداش خوبه...زیاد نیست..جیغم فقط وقتایی میکشه که من نیستم یا میبینه دارم براش غذا می برم
طوطی من هنوز به حرف نیوفتاده ولی آهنگ کلمه ی جیگر و بوس دادن و فندق رو در میاره
ایشاا..کمک کرده باشم،از مدیرای خوبمون هم بپرسید
سلام نیلوفر جان..مرسی لطف داری
به پای عروسای خوشگلت نمی رسه
نیلوفر من زیاد تجربه ندارم که راهنمایی ات کنم..
طوطی من خوبه فقط بعضی وقتا گاز می گیره..عصبی می شه..نمی دونم شاید من یه کار اشتباه کردم که اینجوری شده؟!
عاشق جویدنه، سرو صداش خوبه...زیاد نیست..جیغم فقط وقتایی میکشه که من نیستم یا میبینه دارم براش غذا می برم
طوطی من هنوز به حرف نیوفتاده ولی آهنگ کلمه ی جیگر و بوس دادن و فندق رو در میاره
ایشاا..کمک کرده باشم،از مدیرای خوبمون هم بپرسید
مرسی عزیزم
چشات خوشگل میبینه
عروس منم عصبی میشه گاز میگیره.. طبیعیه.. ایشالا به زودی به حرف میاد و واضح کلمات و بیان میکنه.. شاه طوطی قدرت سخنگوییش عالــیه
میزاره سرش و ناز کنی؟ یعنی دوست داره نوازش و یا خوشش نمیاد؟ مرغ عشق من با این که دستیه اصلا دوست نداره دست به سرش بزنم و نازش کنم..اما عروسم عـــــاشق این کاره.. شاه طوطی چطور؟
ممنـــون از راهنماییت دوستم![]()
مرسی عزیزم
چشات خوشگل میبینه
عروس منم عصبی میشه گاز میگیره.. طبیعیه.. ایشالا به زودی به حرف میاد و واضح کلمات و بیان میکنه.. شاه طوطی قدرت سخنگوییش عالــیه
میزاره سرش و ناز کنی؟ یعنی دوست داره نوازش و یا خوشش نمیاد؟ مرغ عشق من با این که دستیه اصلا دوست نداره دست به سرش بزنم و نازش کنم..اما عروسم عـــــاشق این کاره.. شاه طوطی چطور؟
ممنـــون از راهنماییت دوستم
عزیزم من کاری نکردم که..من خیلی بی تجربه ام
آره منم شنیدم که شاه طوطی تو حرف زدن خیلی بهتر از ملنگو هست
وقتی کوچولو بود می ذاشت که سرشو بخارونم و نوازشش کنم، ولی از 4-5 ماهگی به بعدش و شروع عصبانیتاش دیگه دوست نداره سرشو بخارونم..دستم به پشتش می زنم خودشو سیخ میکنه و این ور اون ور می ره تا از دستم خلاص بشه، ولی عروسا عاشق نوازشن....عروس منم همین جوری بود، خیلی مهربون بود
گازمم نمی گرفت...خیلی مظلوم بود..هههیییی
امیدوارم کمکی کرده باشم دوستم
ولي ژپتو عاشق نوازش هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.