با سلام:
راستش من سه سال قبل هگزامیتا رو تو چند مورد نتونستم با قرص هگزا اگزه تترا درمان کنم و ماهی ها هر دوبار مردند،من شخصاً اعتقادی به استفاده از این دارو ندارم-اما بیماری سوراخ در سر که عامل آن انگل تک یاخته ای اسپیرونوکلئوس هست (با انگل هگزامیتا فرق می کنه اما روش درمان هر دو دارویی تجاری بنام فلاژول یا همون مترونیندازول هست)
برای دراز بین بردن انگل از دارویی با نام تجاری فلاژول یا همون مترونیندازول که بهترین محصول متعلق به کارخانه سرا و بنام سرا فلاجلول هست ،استفاده بفرمائید و اما برای بهبودی آثار سوراخ در سر ماهی استفاده از آب لوله کشی تصفیه مثل آب شهری که دارای مقادیر منیزیم،کلسیم و املاح معدنی مناسب(با پی اچ 7 الی 8)+نمک مینرال سرا بسیار موثر و سودبخشه
حجم اکواریوم 300 لیتر.
روزانه 50 درصد سیفون
ph 8 دما 29.5
شرایط اب 3 هفتس به همین منوال ثابته و هیچ تغییری ایجاد نشده دیسکس ها یک ماه سن دارن. 2 تاشون در عرض 2 روز مردن . این عکس رو تازه تهیه کردم . بچه دیسکس 2 ساعته ک به این صورت ب کف افتاده گهگاهی بچه های دیگه نوکش میزنن و اونم تقلا برای شنا میکنه ولی نمیتونه خودشو صاف کنه و دوره خودش ب همین صورت کف اکواریوم میچرخه . بقیه دیسکس ها و والدین غذا میخورن منتهی امر یک سری دیسکس ک تو عکس هم مشخصه بیشتر کف رو انتخاب میکنن و موقع شنا پایین بدنشون رو رو شیشه میکشن ب نظر سرحال نمیان ولی تعادل شنا رو دارن.
![]()
دو دلیل اصلی برای مرگ ناگهانی دیسکس ها در این سن وجود داره
یکی تغذیه بد هست که معمولا درست دقایقی بعد از غذادهی علائمش مشخص میشه . دیسکس زیر ۱ اینچ در این حالت بی تعادل میشه . چرخش های ناگهانی داره و بعضی وقتا کاملا دور خودش میچرخه و وقتی آروم میشه به کف تانک میاد . این حالت بیماری کیسه هوا در حالت حاده که ۹۹٪ باعث مرگ میشه
مورد دوم انگل های آبششی هست که باعث میشه دیسکس کمی لاغر بشه و قبل از بروز این وضعیت گاهی خودش رو از ناحیه آبشش و پهلود (خط جانبی بدن) به اشیاء داخل تانک میکوبه . در نهایت هم باز چرخش های ناگهانی و مرگ در کمتر از ۱-۲ ساعت و بعضی وقتا در چند دقیقه از علائم این بیماریست
مورد اول با نمک ثابت در آب ، سیفون های روزانه و تغذیه مناسب برطرف میشه
مورد دوم ولی سخت تره ، فرمالین تنها راه حله . سن کم ماهی ها هم مزید بر علت میشه تا استفاده از دارو ها خطرناک باشه . آبشش های باز ، قوس در بدن و اطراف آبشش و التهاب و قرمزی آبشش و تنفس فوق سریع از دیگر علائم این مشکله
اسیدی کردن آب کمک زیادی به تقویت سیستم ایمنی بدن دیسکس ها میکنه .
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 20th August 2013 در ساعت 09:51 PM
سلام دوستان
این چه بیماریه؟
درمانش چی؟
[IMG]http://www..ir/discus-******/gold-pigeon.jpg[/IMG]
سلام:
این بیماری معمولاً بیماریی از نوع باکتریایی هست.به هیچ وجه بیماری خطرناکی نیست ،سیفون های مناسبی داشته باشید و اگر تا سه الی چهارهفته مشکل حل نشد می تونید از سرا باکتاپور استفاده کنید.
من از شما و همکارانتون واقعا بابت پیگیریها و مطالب اموزندتون کماله تشکر رو دارم .
مشکلی برای من پیش امده که نیاز به مشاوره شما دارم روی سر و دور پوزه دیسکسهای من سوراخهای نا منظمی به وجود امده اما خیلی ریزه بیشتر .
من یه مخزن 90 سانتی دارم دورو ور 150 لیتر با سامپی که زیر اکواریوم هست اب داره
4تا دیسکس بلودیاموند بولداگ واقعا زیبا دارم فوقولاده خوب غذا میخورن
اما سوراخ سرشون و ضعیف بودن یکیشون نسبت به بقیه ترسونده منو
اقایی میکنی اگه راهنماییم کنید.ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)