سلام.قفس رو از پشت پنجره بیارید کنارتر.شیشه حالت عدسی پیدا میکنه وقتی آفتاب بهش میتابه و تخم هارو داخل لونه یه جورایی آبپز میکنه و نطفه رو میکشه.ضمن اینکه رطوبت داخل لونه کم بوده که بازم به گرما برمیگرده.اون تخمی هم که داخلش سیاه شده به دلیل گرمای زیاد داخل لونه بوده که جفت مرتب روی تخم نخوابیدن و تخم رو نچرخوندن و نطفه فاسد شده.
ارزن کافیشه کتان شاهدونه تخم اهتاب گردان& هر چند وقت یه با پودره ویتامیه که همه چی توش داره& هتهایی یه بار هم سفیده تخم مرغ
نه دلیلی نداشت گفتم هر کدوم راحت ترم بن تخم بزارن ( قبلا پیشه یارو بوده تو این تخم کرده بوده)
من ندیدم اگر هم داشتن چون تو چشم من نبودن ندیدم (یک اتاقه جدان)
سلام.اول یک قفس مناسب براشون تهیه کنید و اگر میخواید زاد و ولد داشته باشن از این حالت که به حال خودشون رها شدن در بیاریدشون.دوم اینکه تا جفت آماده نشدن لونه نیاز ندارن چه برسه به دو تا قفس.لونه هارو بردارید.سوم اینکه قفس پرنده نیاز به نظافت داره تا جفت بیمار نشن.بهتره به پرنده هاتون همونطور که توی تغذیه رسیدگی میکنید از نظر جا و نظافت هم رسیدگی کنید.این قفس اصلا مناسب جفت نیست.یک قفس معمولی و کوچکتر از این هم کافیه برای این جفت.
با تشکر از دوستان
من بیشتر دوست دارم یه جفت عروس بگیرم اما نمیدونم چه جور عروسی خوبه؟یه چند تا هم عروس هست که تقریبا جوجه که بی رنگ رو هستن ورنگا شون کاملا مشخص نیست چه طورن؟برای تعین سن باید از کجا بفهمم
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)