مبارکــــــــــه
منتظر عکس جوجه هام![]()
![]()
مبارکــــــــــه
منتظر عکس جوجه هام![]()
![]()
تو یادگیری حرف..نر ها خیلی زود یاد میگیرن...بهترین موقع برای آموزش بهشون..3ماهگی به بعد هست..ولی خب ماده ها هم شنیدم که حرف میزنن..تو طوطی های دیگه خیلی دیدم که ماده ها پا به پای نرها حرف زدن..اما عروس رو شنیدم میگن ماده ها حرف یاد نمیگیرن..ولی هر دو خیلی خیلی زود به آدم وابسته میشن...وعادت میکنن.جوری که مثل چسب میچسبن به آدم..ولتم نمیکنن..سنشو من از روی رنگ نوکش حدس زدم...نوکش طوسیه جوجه ها نوکشون صورتیه...الان پسر من که البته خاکستریه.1 سال و 8 ماهشه نوکش طوسی تیره شده..دیگه نمیدونم..25تا30 سال هم عمر میکنن..البته اینم بستگی به نوع تغذیه داره..اگه خوب بهش برسی...خب بستگی داره کدوم بیرون ببرین؟اگه منظورتون خیابونه نه اینکارو نکنین..چون هر چی باشه انقدر عقل نداره که بدونه نباید از صاحبش جدا شه....چون خیلی شیطون هستن و همش دوست دارن بازی کنن.و از همه چی سر در بیارن..واسه همین اصلا ریسک نکنین...من شاهپرای پرنده هامو زدم..واسه اطمینان بیشتر... و توی خونه هم خیلی مراقب هستم که پنجره باز نمونه..قابل اطمینان از چه بابت؟متوجه این سوالتون نشدم!!! در کل من خیلی راضی هستم ازشون
![]()
مبارک باشه عزیزم
به این پدر و مادر بچه ندیده بگو یکم پاشن عکس بگیری ازشون
خدا برات نگهشون داره![]()
اای جونمم..مبارک باشههه...
ایشاا.. زود تر این مامان و بابا ازشون دل بکنن تا ما هم ببینیمشون
سلام
مبارک باشه
یکی از دوستام که بچه دار شد ،بهش گفتم بیار ببینیمش و یه گاز ازش بگیریم .
از اون وقت تا الان اصلا نمیزاره طرف بچش برم.
نکنه شما هم از این حرفا زدین؟!!!!
شاد و پیروز باشید
سلام تبریک میگم بهتون که دوباره دارید نوه دار میشید
جوجه هاتونو پیش فروش نمیکنید یکیشو به ما؟![]()
ممنون از شما...والا چند نفری خواستن...اینا همش سه تا تخم کردن..که به یکیش مشکوکم که جوجه نشه..الان یکیش درومده..دومیشم امروز باید در بیاد...تا بزرگ شن و دون خور..واسه فروش میذارم..البته یکیشو که یکی از فامیلا پیش خرید کرده..میمونه اون دوتا که اگه در بیان..واسه فروش میذارم..دیگه هرکی زرنگتر باشه..به اون میدم
ممنونم...ههههه بهشون که نگفتم...اما براشون نقشه دارم که بگیرم تو دستم بازی کنم باهاشون..البته موقعی که بزرگتر بشن نه الان...بانی اینا مشکلی ندارن با این کار من عادت کردن...
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)