[QUOTE=jahanmard;131088]باعرض سلام . ببخشید این خورده شدن تخم ها آیا همیشه بعد از اینکه تخم ریزی تموم میشه جفت شروع به خوردن تخمها میکنه یا نه ؟ الان دو تا از دیسکس های من در حال تخم ریزی هستن ولی به جای اینکه ماده بعد از اینکه تخم ریزی میکنه نر اسپرم بزنه . نر در لحظه تخم ریزی ماده دقیقا پشتش تخم ها رو میخورهاین اولین باره که دارن توی این تانک تخم ریزی میکنن . با تشکر . ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی بفرمایند .
با سلام:
خیر دوست عزیز خورده شدن تخم توسط جفتها را جناب آژیده بصورت کاملاً فرموده اند اما اگر در تانکتون عامل استرس نبوده و پارامترهای آب مناسب باشند یکی از اصلی ترین دلائل خوردن تخم توسط دیسکس نر جوان بودن و بی تجربگی نر است.باید 6 تا 8 باری صبر کنید البته می تونه این مقادیر کمتر و بیشتر بشه اما اگر بعد از 8 تا 10 بار باز هم تخم توسط دیسکس نر(در صورت اطمینان به جنسیت ماهی در خصوص نر بودن) پارامترهای استرس،عدم بلوغ شدن دیسکس نر،عدم انتخاب جفت با ماده و .... دخیل است و تنها کار پیدا کردن یک نر مناسب برای ماهی ماده یا برگرداندن جفت به گله است
شرمنده جناب رضایی انگار همزمان پست زدیم
سلام
من بعد از تخم ریزی دیسکسا تو تانک متیلن بلو اضافه میکنم ولی بعد اون ماهییا شروع میکنن به خوردن تخما .(تا زمانی که اضافه نکردم کاری با تخما ندارن )
متاسفانه رو شیشه تخم ریزی میکنن منم نمیتونم توری بکشم روشون .
سلام آقا بابک .. من یک جفت دیسکس رد مپ دارم اونها وقتی تخم میگذاشتن تخمهاشون رو می خوردند بعد به گفته ی شما توری گذاشتن دور محل تخمریزیشون حالا وقتی تخم ها هچ میشن بعد از حدود 3 روز که بچه ها شروع به شنای آزاد میکنند شروع میکنند به خوردن بچه ها بجای اینکه بهشون شیر بدند اگه میشه کمکم کنید. ممنون.
قبلا هر جفتشون میخوردن ولی5 روز پیش که تخم گذاشتن تا 2 روز که بچه ها هچ شدن کاریشون نداشتن تا زمانی که به لوله تخم ریزی چسبیده بودند وقتی شروع به شنای آزاد کردند بجای اینکه به والدینشون بچسبند و شیر بخورند پخش شده بودند توی آکواریوم و همشون فرداش ناپدید شدند.
راستی نمیدونم چیکار کنم که استرسشون کم بشه تو یک اتاق جدا هستند که رفت و آمد کمی هست و فقط خودم روزی 2 بار میرم برای غذا دادن بهشون.
غذاشون هم مخلوط دل هست و تترا پرایما و تترا بیت
۲-۳ روز آخری و قبل از شنای آزاد آب باید همیشه کریستالی باشه
از لحظه ای که لارو ها آماده جدا شدن از لوله و شنای آزاد میشن بهتره سطح آب رو تا ۳۰ سانتی متر کم کنید . کم شدن حجم آب کمک زیادی به پیدا کردن والدین میکنه . به محض اینکه همه لارو ها بدن والدین رو پیدا کردند میتونید سطح آب رو به حد نرمال برسونید . البته ۷-۸ ساعت حد اقل زمان میخواد
اگر هر ۲ لارو خوار باشن تقریبا کاری نمیتونید بکنید . اگر یکی اینطوره جداش کنید
در ضمن اشیا تیره رو از تانک خارج کنید . دور تانک رو با برچست ها مشکی نپوشونید و ...
در ادامه فربمایشات بابک عزیز اگر آرتمیای زنده می تونید پیدا کنید با ویتامین گروه ب تغذیه کنید به دیسکس بدید . مستقیم نمیگم چون نتیجه عکس گرفتم . در استرس دیسکس موثر هست . سیفونهای آب رو نمی دونم چطور انجام می دید ولی اگر شرایط آب خیلی سریع تغییر کنه بعد از تغییر شرایط آب دیسکس احساس وضعیت جدید می کنه و شروع که خوردن لارو یا بچه ها می کنه . بنا براین آب باید در گردش باشه تا شرایط آب زیاد تغییر نکنه . (*در مورد دیسکس های با تجربه چنین حالتی نداریم . )*
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)