سلام به همه
آکواریوم گیاهیمو با بستر دست ساز راه انداختم
گیاهم توش کاشتم و ماهیم توش ریختم
ابعاد تانکم 100*30*50
دمای آبم 26-24
گیاهام حالشون خوبه
سیستم co2 هم دارم
سیستم نورمم کامله
فقط من دیدم تو عکسا که میشه عمل فوتوسنتزو به چشم دید آیا درسته؟؟؟؟؟ولی گیاهام حبابی نمیزنن که بخام ببینم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟
الان نزدیک به 1 هفتست که راه انداختم
آقا حامد عزیز سلام.من نمیدونم با این جلبک مزاحم چیکار کنم..گلاسو هام رو داره میخوره..در حال سیاه شدن هستن.گیاهای دیگه رو دارم با مسواک کنترل میکنم ولی اینا رو نمیشه...![]()
تلاطم ندارم.نورمم فکر میکنم خوبه
یه سفید 12000کلوین با یه سفید و صورتی زیر کابینتی
تلاطم ندارم.نورمم فکر میکنم خوبه
یه سفید 12000کلوین با یه سفید و صورتی زیر کابینتی
منم قبلا همینو داشتم.شدت نور پایین هستش وقتی LED 1W گذاشتم.(4 عدد 1 متری گه 12 تا از led ها صورتی هستند) که قب از اینا اصلا فوتوسنتزی نمیدیدم و رشد گیاهام هم پایین بود.الان تو این دوهفته اینقدر رشد کردن که یکم ریختم دور..
شما اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری به نظر من LED عالیه...4 تا برد 18 تاییPCB و 4 عدد LED DRIVER و 72 عدد هم LED و 4 تا هیت سینک.
قیمنت برد: 4عدد 56 هزار
درایور ال ای دی: 4 عدد 72 هزار
72 تا ال ای دی : 72 هزار
هیت سینک: 4عدد 36 هزار
من فوقوالعاده راضیم.![]()
وقتی نورو من درست کردم ،4 روزه جلبک تانکمو اشغال کرد ،و الان در حال مبارزه هستم..![]()
سلام دوست عزیز ..
چند تا نکته وجود داره .. من بدون عکس چه کمکی ازم بر میاد ..
نکته دوم اینه شما تو قسمت جلبکها نوع جلبک رو مشخص کنید تا ما کمک کنیم ..
اما در مورد اضافه کردن ناگهانیه مقدار نور تانک یه سوال دارم که شما میزان co2 رو هم افزایش دادید؟
سلام خسته نباشید خدمت دوستان یه سوال داشتم میدونم مربوط به این تاپیک نیست شرکت آتی نگر دوره پرورش وتکثیرماهیان زینتی به مدت دو روز گذاشته که یک روز 2تا 8تئوری ویک روز بازدید از سالن هستش قیمت 95 هزارتومان به نظرتون مفیده شرکت کنم یانه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)