آیا این ماهیا با هم میسازن
جلبک خوار چینی-کت سفره ای-آنجل-دیسکس-میگو روح-صدف زنده-تترا کاردینال-ردلاین-راسبورای قرمز-تایگر بارب
اگه هرکدومشون با هم نمیسازه بگید
سلام
از بين اين ليست متنوع شما !!!! ديسكس و تترا كاردينال با هم سازگارند. البته بايد به خاطر تتراها دماي اب از ٢٨ بيشتر نباشد.
الباقي ليست را ميتوانيد در كنار هم داشته باشيد. البته بهتره ميگو و صدف را از ليست حذف كنيد.
قیمت این ماهیا چنده
جلبک خوار چینی-کت سفره ای-آنجل-میگو روح-صدف زنده-تترا کاردینال-ردلاین-راسبورای قرمز-تایگر بارب
جواب بدید دیگه
کسی نیست جواب منو بده ببخشید که سوالم طولانیه
دوست عزیز شما باید یه زحمت بکشید و به چندتا مغازه مختلف سر بزنید تا قیمتها دستتون بیاد
حتی دو تا مغازه کنار هم قیمتاشون یکی نیست بهتره خودتون با جستجوماهیا سالم و با قیمت مناسب پیدا کنید
برای آکواریوم 400 لیتری بیوبال مناسبه یا سرامیک
هم سرامیک و هم بیوبال هر دو کاربرد یکسانی دارند وظیفه هر دو نها بوجود اوردن مکانی مناسب و امن برای باکتریهای مفید هست
به دلیل اینکه سرامیک دارای روزنه های کمتری نسبت به بیوبال هست معمولا در تانکهای کوچکتر استفاده می شه
البت کاربرد هر کدام در نوع تصفیه هم متفاوته برای بیوبال بهتره از تصفیه هایی که که جریان هوا در اونها وجود داره استفاده بشه مثل تاب فیلتر و سامپ در صورتی که در فیلتر سطلی و فیلتر اینترنال بهتره از سرامیک استفاده بشه
سلام دوستان
1 - اکواریوم 70*30*40 نیاز به پل داره با شیشه 6 میل ؟
2 - اکواریوم با همین مشخصات شیشه کفِش(70*30) شکست . یه شیشه خونه بود بردیم شیشه فروشی گفت 5 میله !! گفت میتونی جایگزینش کنی . اندازه برید ، حالا من شیشه جدید رو چسپ زدم . اضافی همون شیشه رو 40*29.5 بهش گفتم برید .
از اونجایی که اینکار نظر من نبود که این شیشه رو استفاده کنیم . به نظر شما میشه بهش اعتماد کرد ؟ اگر خطری هست اون شیشه اضافی رو به عنوان پل استفاده کنم برای کف ؟
ممنون میشم زود جواب بدین
سلام ..سلام دوستان
1 - اکواریوم 70*30*40 نیاز به پل داره با شیشه 6 میل ؟
2 - اکواریوم با همین مشخصات شیشه کفِش(70*30) شکست . یه شیشه خونه بود بردیم شیشه فروشی گفت 5 میله !! گفت میتونی جایگزینش کنی . اندازه برید ، حالا من شیشه جدید رو چسپ زدم . اضافی همون شیشه رو 40*29.5 بهش گفتم برید .
از اونجایی که اینکار نظر من نبود که این شیشه رو استفاده کنیم . به نظر شما میشه بهش اعتماد کرد ؟ اگر خطری هست اون شیشه اضافی رو به عنوان پل استفاده کنم برای کف ؟
ممنون میشم زود جواب بدین
بدون پل هم میشه اما اگه میخواید خاطرت جمع بشه یه 15 سانتی بالا وسط بزن یه
20 سانتی هم پایین وسط..
موفق باشی..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.