بله دوست عزیز
کپسول از دروازه شمیران تهیه کنید(من از یکی از دوستان سایت تهیه کردم ولی تفاوت قیمت با بازار نداشت)
رگولاتور رو هم از حسن آباد پاساژ نوایی (فقط از تمام مغازه های پاساژ قیمت بگیرید،تو بعضی اجناس تفاوت قیمت به 30-40 هزار تومن هم میرسه!)
ببخشید کجایه حسن اباد میشه دقیقا؟
بعد کپسولم همونجا دارن؟
سلام
خوبه . فکر نمیکنم مشکل ساز بشه . فوقش گاز زیاد پر کنن و سوپاپ اطمینانش رد بشه که قابل تعویضه
مبارک باشه
سلام
دوستان من برای آکواریوم 75 لیتریم ست Co2 خریدم
از حسن آباد
رگلاتورم مکسی ایتالیایی هست و 2 گیجه
نحوه تنظیمش رو برام توضیح داد ولی نمی دونم روی چند بار تنظیم کنم برای آکواریومم
و یا چند جباب در دقیقه باشه؟
گیاه هم ریکسیا و علف مویی و آنابیاس دارم
تازه کاشتم و زیاد نیستن
حدود 45 حباب در دقیقه کافیهسلام
دوستان من برای آکواریوم 75 لیتریم ست Co2 خریدم
از حسن آباد
رگلاتورم مکسی ایتالیایی هست و 2 گیجه
نحوه تنظیمش رو برام توضیح داد ولی نمی دونم روی چند بار تنظیم کنم برای آکواریومم
و یا چند جباب در دقیقه باشه؟
گیاه هم ریکسیا و علف مویی و آنابیاس دارم
تازه کاشتم و زیاد نیستن
دوستان سلام من میخوام شیر برقی بگیرم رگلاتورم توان جم هست شیر برقی تا چند بار باید بگیرم ایا تا ۱۰ بار جواب مبده وسایزش چند باید باشه یک چهارم یا یک هشتم؟
مرسی
سلام آقا
معمولا تا 10 بار کافی هست چون بیشتر رگلاتورها تا 6 بار رو تحمل میکنن . داخل صفحه نمایشگر یا همون گیج خودش نوشته . بیشتر خروجی ها سایز 1/4 یک چهارم هستن . میتونید موقع خرید شیر برقی - رگلاتور رو با خودتون ببرید تا اشتباه خرید نکنید
موفق باشی
مهدی جان از پنوماتیک فروشها پرسیدم سوال اولش اینکه co2خورندگی داره یانه بعد قیمتهاشون با اکواریوم فروشها خیلی فرق داره وشاید نصف کمتر باشه در حالیکه بسیار متنوع هم هست ایا مسیرو اشتباه رفتم ؟وکلا شیر برقیه co2 بت بقیه مثل کپسولهاش فرق میکنه؟
مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.