سلام قبلا تو همین تاپیک راجع به امادگی ماده برای تخم گذاری صحبت شده وذکر شده که تعداد تخم وهمین طور زمانی که از اولین جفت گیری تا تخم گذاری طول میکشه بستگی به امادگی ماده داره.
حالا سوال من اینه یه عروس ماده که کمتر از یک هفته از اولین جفت گیریش تخم میکنه چرا همیشه سه تا تخم میکنه،سنش هم زیاد نیست
اگر اماده نیست چرا انقدر زود تخم میکنه واگر امادست چرا انقدر کم تخم میکنه؟البته تخم هاش درمقایسه با تخم بقیه یه مقدار درشت تره که فکر نمیکنم این دلیل کم بودن تخم ها باشه
سلام.اندازه ی تخم اصلا به تعدادش ربطی نداره.به مرور که سنشون نسبت به دو سالگی بالاتر میره تعداد تخم هاشون هم بالاتر میره و حتی به نه تا تخم هم میرسه.و بعد از سن پنج الی شش سالگی یا بعد از تخم گذاری های مداوم و پشت سر هم که بدن پرنده تحلیل میره تعداد تخم ها به سمت سه و دو میره مجدد.
پرنده ی شما کم سن هست احتمالا و به مرور تخم هاش بیشتر خواهد شد.ضمن اینکه یک سری از ماده ها که جثه ی کوچکتری دارن یا ضعیف تر هستن ذاتا تعداد تخم های کمتری دارن که باید دفعات تخم گذاریشون کم بشه و خوب تقویت بشن در سال تا تخم های بیشتری بذارن.
ببخشید من در مورد خواب عروس هلندی سوال دارم. ما اغلب شبا ساعت 12 یا 1 میخوابیم بنابراین عروس هلندیمونم شب دیر میخوابه و صبح زود بیدار میشه من فکر میکنم کمبود خواب داره آخه الان که ساعت نزدیکه هفته شبه گرفته خوابیده. قفسش توی پذیراییه و شبا هم که چیزی میندازم روی قفسش نمیخوابه و همهش وول میخوره خواستم ببینم میشه شبا بذارمش توی اتاق بعد صبح دوباره بذارمش سر جاش؟ این جا به جایی هر روزه اذیتش نمیکنه؟ یا اصلا لازم نیست کاری انجام بدم؟
خیلی از راهنماییتون مممنونم. حالا نمیدونم کجا بذارمشآخه خونه ی ما کوچیکه فقط یه پذیرایی داره آشپزخونه و یه اتاق! همین!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)