ای جونمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم تا ابان اینا تازه دون خور میشن؟خدا کنه نرم توشون باشه راستی تبریک میگم![]()
ای جونمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم تا ابان اینا تازه دون خور میشن؟خدا کنه نرم توشون باشه راستی تبریک میگم![]()
من یکی دو ماهه میخوام و ابان نر و چون شما مطمئنید از شما میخوام بخرم![]()
سلام دوست خوبم من امروز کل تاپیکاتونو از اول تا حالا نگاه کردم و انقدر جذاب بودن که اصلا خسته نشدمواقعا جوجه های قشنگی دارید امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشن
یه سوال دارم عروس هلندی هم به اندازه ملنگو خرابکاری و فضولی داره ؟
اینکه همه چی رو بکنه و خرد کنه؟ اونوقت اگه اینجوریه چه جوری میشه همشنو مراقبت کنید ؟
![]()
سلام
عالی بود .
شاد و پیروز باشید
ایشاالله اگه نر داشتم اوکی در خدمتیم...
سلامم ممنون از شما که وقت گذاشتین و خوندین...مچکرمممممممممممسلام دوست خوبم من امروز کل تاپیکاتونو از اول تا حالا نگاه کردم و انقدر جذاب بودن که اصلا خسته نشدمواقعا جوجه های قشنگی دارید امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشن
یه سوال دارم عروس هلندی هم به اندازه ملنگو خرابکاری و فضولی داره ؟
اینکه همه چی رو بکنه و خرد کنه؟ اونوقت اگه اینجوریه چه جوری میشه همشنو مراقبت کنید ؟
خب شیطون و خرابکار که هستن...جوییدن رو خیلی دوست دارن..و چیزایی مثل سیم چوب و ازین جور چیزا رو خیلی دوست دارن..
اما خب من ملنگو نداشتم..که ببینم سرعت تخریبشون چقدره اما هر چی باشه عروس هلندی چون نوکش کوچیکتره مطمئنن آروم تر خراب میکنن..
میشه به موقع به دادشون رسید...ولی خب شیطونن دیگه مخصوصا ماده هاشون...منم عاشق همین شیطونی و خرابکاریشونم...
موقعی که از قفس میارمشون بیرون خودم میشینم نگاشون میکنم.. و از این شیطونیاشون کیففففف میکنم...
گاهی هم که کار داشته باشم چیزایی رو که میدونم خراب میکنن رو از جلوشون بر میدارم....
در کل من زیاد حیوون وپرنده داشتم..اما اینا واقعا تکن..من اصلا ازشون خسته نشدم تا به حال.....![]()
جونم معلومه از اون بازیگوشانا![]()
این سه جوجوی توی تخم...
اینم ویکی
اینم کوکی
کوکی و ویکی
![]()
تبریک میگم عزیزمممم
به این وروجکا بگو بهشون یارانه تعلق نمیگیره بلکه دست از تولید مثل رگباری بردارن
یواش یواش باید یه خونه فقط واسه این جوجوها اجاره کنین
این دوتا فسقلی هم که شرارت و شیطنت از قیافشون میباره
خدا همشونو برات نگه داره
اون تخمای کوچولو هم زودتر جوجه بشن![]()
مرسی عزیزممممممممم... الان که کم شدن دیگه..4 تاشونو فروختم..اینا موندن..این سه تا تخم هم که هنوز در نیمده..یکیش رو پیش خرید کردن.....![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.