توروخدا کمک کنید من فردا اوزونایزر بخرم یا نه ، از این خونگیاست ، قیمت 320 ، یه سنگ هوا بزن سرش وبندازم تو سامپ یا کار دیگه ایی باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
توروخدا کمک کنید من فردا اوزونایزر بخرم یا نه ، از این خونگیاست ، قیمت 320 ، یه سنگ هوا بزن سرش وبندازم تو سامپ یا کار دیگه ایی باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان خوبم
دیروز 6تا بلوتانک دم زرد یک بند انگشتی یکم بیشتر گرفتم...غذا چی باید بهشون بدم که رشد تشون خوب باشه؟؟؟؟
یکشون بیحاله میشه کاری کرد؟؟؟؟
دونه 60 گرفتم
سلام شنیدم فرقی نمیکنه با مدل های مخصوص آکواریوم اگه اسکیمرتون ورودی اوزون داره به اون وصل کنین اگه نه که به همون سنگ هوایی که داخل جعبشه بزارین داخل سامپ زیادی هم ازش استفاده نکنین چون ممکن خطر ناک بشه اما مقداره کمش خیلی مفیده!
اگر کنترولر داره که بهتره خودش خاموش میشه قیمت ها دستم نیست اما خوب قطعا الان مارک معروف مث آکوامدیک یا رد سی باشه خدود 500-600 هست!
دقیق متوجه نشدم چه ماهی خریدین جراح دم زرد(purple) خریدین؟ یا بلو تانک یلو بلی خریدین؟ یا هر دوشو؟
در هر صورت اگه به غذا علاقه نشون میدن انواع غذا ها رو بهشون بدین گرانول_پولکی مخصوصا غذاهای گیاهی
اگه غذا خور نشدن یه برگ کاهو بزارین تو تانک کم کم غذا های دیگه هم بهشون بدین
6 تا ماهی هم زمان خریدن کار اصولی نیست
اسکیمر من آکوا مدیک بلو 1000 ورودی ازن نداره ،میتونم خروجیشو وصلش کنم به ورودی هوای اسکیمر؟
اسمش پادر بلو هست...دیگه عادت کردم بهش میگم دم زرد
6تا کوچولو هستن...اکم 1.20 طول داره....والا علاقه به غذا نشون میدن....ولی یه اسلاریس دارم از من بیشتر غذا میخوره...لامسب نمیزاره اونا بخورن
یکیشون شرایط خوبی نداره..خیلی ترسیده انگار!!!!دستتت از راهنمااییی درد نکنه..
کلا من دوست دارم پرورش بدم تا اکم زینتی باشه....بزرگشون میکنم خیلی لذت داره...بعدشم به خود ماهی فروشا میفروشمشون ..هرچند مفت بخر هستن![]()
ببینین دستگاتون خودش orp متر نداره؟ میران Orp باید بین 250 تا 300 میلی ولت باشه بیشترش خطر ناکه یعنی دوز اوزون در واقع باید 5-15 واحد در 100 لیتر باشه
دستگاهایی مث رد سی رو خودش orp متر داره من زیاد با دستگاهی که شما خریدین آشنایی ندارم فکنم اون مصرف پزشکی داره که البته کار هر 2 یکیه
ببینین پشت دستگاه نزده در ساعت چقدر اوزون تولید میکنه؟؟
آره میشه فکنم مخصوصا آکوامدیک جنسش از سرامیکه مقابل اوزون مقاومم هست بعضی از اسکیمر ها با استفاده ازون بدنه دستگاه خراب میشه
استفاده از ازن خوبه خواص زیادی داره ولی خوب دردسر های خاص خودش رو هم داره!
قدیما برای سیستم های خونگی از uv و برای سیستم های بزرگ از ازن استفاده می کردند
البته الان برای سیستم های حرفه ای من زیاد دیدم که از دستگاه ازن استفاده میشه ولی خوب دیگه هر که را طاووس خوهد ...
آقا خوندم.روش نوشته 250 میلی گرم در ساعت..حالا برای 800 لیتر روزی چقدر روشن کنم ؟(ازنایزرو میگما)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)