1-من و همسرم صبح که میریم از خونه بیرون ساعت 3 بعد از ظهر برمی گردیم
2- ولی وقتی میاییم باهاش زیاد بازی میکنیم
3-البته چند روز پیش مهمان آمده بود خانه کمی سر به سرش گذاشتند و فرداش من هم می خواستم دستیش کنم یکم اذیتش کردم و بعدش هم زوری بردمش حمام و از آب هم میترسید.
4-وقتی من را میبینه پرهاش را پوش میده ولی هم بهم ناز میده و هم با هام آواز می خونه و هم غذا از دستم می گیره
5-در ضمن یکدونه اسباب بازی داره که نصفش را خرد کرده
اينجوري كه شما به كاسكو فشار روحي و استرس وارد ميكنيد در آينده همين تعداد محدود حرف زدن رو هم كنار ميزاره
كاسكو رو نبايد زير آب بشوييد
بلكه با آبپاش از فاصله ي 1 متري به آرومي آب روي طوطي بپاشيد تا علاوه بر اينكه نترسه و از آب تني خوشش بياد
از سرما خوردن پرنده جلوگيري ميشه
درضمن شستشوي كاسكو باعث ميشه كه پوست كاسكو سلامتي خودش رو از دست ميده
كاسكو با گذشت زمان و محبت از طرف شما باهاتون دوست ميشه
اسباب بازي هم هرچي براش بزاريد بازم كمه
اگر موقع آموزش دستي كردن كاسكو عجله كنيد نتيجه ي منفي و شايد جبران ناپذير براتون داشته باشه
تنها بودن تومنزل از صبح تا 3 بعد از ظهر براي كاسكو كه خيلي احساساتيه يه مقدار كمه پس اسباب بازي بيشتري براش تهيه كنيد
سلام می خواستم بدونم ضبط صدا برای کاسکو و پخش در زمانی که خونه نیستیم موثر هست یا نه ؟
دوستان توضیح دادن درباره ضبط صوت ، اگه خونه هستید رخ به رخ کار کنید باهاش اما می تونید زمانی که نیستید براش صدای ضبط شده خودتون رو بذارید
اگه قبلا طوطی شما صاحبی داشته ممکنه به خاطر دلتنگیش باشه که کمتر صحبت می کنه . استرس هم میتونه باعث کم حرف شدنش شده باشه ( با توجه به توضیحاتی که دادین ) اما نگران نباشید 10 روز زمان کمیه برای عادت کردن طوطی به محیط جدید
خیلی عالیه که با اسباب بازی ، بازی میکنه ، با توجه به اینکه تا ساعت 3 خونه نیستید براش چندتا اسباب بازی بگیرید . و هر هفته سعی کنید یکی از اسباب بازی ها رو بردارید ، یکی دیگه جایگزینش کنید تا براش خسته کننده نشه .
سلام
متاسفانه چون عده اي كاسكو رو با مواد شوينده مثل شامپو بچه ميشورن و با اين كارشون باعث ميشن غده ي ترشح كننده ي چربي پوست كاسكو مشكل پيدا كنه
شستشو رو پيشنهاد نكردم
آخه من خيلي ها رو ديدم به خاطر گرد سفيد بين پرهاي كاسكو هرروز كاسكو رو ميبرن ميشورن
حمام كردن با دوش كه ممكنه آب تو گوش كاسكو بره![]()
وقتی شما میگید شستشو بدون اینکه به مواد شوینده یا شامپو اشاره کنید کاربر فکر میکنه کلا حموم کردن برای طوطی ضرر داره
تو تابستون هفته ای دوبار تو زمستون هفته ای یه بار میشه طوطی رو حموم کرد .
حموم کردن با دوش یکی از راه های حموم کردن طوطی هاست نه با فشار آب زیاد . با اسپری هم میشه .
آب وارد گوش نمیشه چون اصلا قرار نیست سر طوطی خیس بشه .
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)