قناری که کاکل دار باشه توی تهران پیدا میشه؟چند و از کجا بخرم؟مرسی
قناری که کاکل دار باشه توی تهران پیدا میشه؟چند و از کجا بخرم؟مرسی
اینم از عکس قناری های من.
این از نر(دوران پر ریزی رو میگزرونه)
این هم از ماده.
لطفا نظراتتون رو بگید.
ممنون.
باسلام وعرض ادب
تعدادی از قناری های امسالم را قرار میدم . امیدوارم مفید باشه . البته تعدادی از اونا را چند روز پیش فروختم . متشکرم
![]()
سلام دوست عزیز
قناری سفید معمولا از جفت قناری سفید و طلایی ویا از جفت سفید و سیاه سفیده
اگر دقت کنید اکثر قناری های سفید پرهای نرم روی بالشون و یا شاه پرهاشون به رنگ طلایی کم رنگ یا خاکستریه
این قناری دوستمون هم هم پر طلایی داره و ظاهرا شاهپرشم خاکستریه
سلام.ممنون از پاسخت دوست عزیز اصلا به این نکته دقت نکرده بودم.من از قناری سررشته ای ندارم و فکر کردم سفید یک دست هست.
سلام عزیز
همانطور که دوست عزیزمان گفتند پدر و مادر این جوجه سفید و طلایی هستند
پرهای طلایی کم رنک روی بال ها هست
2 تا سوال از خدمت دوستان داشتم
1:کلا این دوتا قتاری علاقه ایی به ابتنی کردن ندارند و خودم هر هفته با اب پاش خیسشون میکنم البته جایی که باد نخوره بهشون.چیکار کنم خودشون اب تنی کنن؟
2:الان هر دو شروع به پر ریزی کردن و پرای نرمشون ریخته اما دمشون نمیریزه!خیلی دوس دارم یه بار دم عوض کنن مخصوصا نره که سال اولش
سلام عزیز
همانطور که دوست عزیزمان گفتند پدر و مادر این جوجه سفید و طلایی هستند
پرهای طلایی کم رنک روی بال ها هست
2 تا سوال از خدمت دوستان داشتم
1:کلا این دوتا قتاری علاقه ایی به ابتنی کردن ندارند و خودم هر هفته با اب پاش خیسشون میکنم البته جایی که باد نخوره بهشون.چیکار کنم خودشون اب تنی کنن؟
2:الان هر دو شروع به پر ریزی کردن و پرای نرمشون ریخته اما دمشون نمیریزه!خیلی دوس دارم یه بار دم عوض کنن مخصوصا نره که سال اولش
باسلام
دوست عزیز! قناری را بادست بگیر و یکی یکی پرهای دمش را بکن . چون تولک هست هیچ اشکالی نداره . موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.