احتمال داره که به روده و مقعدش آسیب رسیده باشه.از طرفی معلوم نیست باز هم تخم بذاره یا نه.احتمالا باز هم تخم مستی داشته باشه.حتما اگر میتونید به دامپزشکی مراجعه کنید تا معاینه بشه.اگر بی حال بود از محلول رقیق شده ی آب و عسل استفاده کنید حالا که رام هست و بهش بدید.سبزی تره و مقدار کاهو هم بهش بدید تا مدفوعش سفت نشه و اذیتش کنه.حتی اگر تونستید یک قطره روغن زیتون بهش بدید خیلی کمک میکنه تا مجرای خروجیش کمی چرب بشه تا راحت تر بتونه مدفوع کنه.
[IMG][/IMG]
با سلام خدمت دوستان قبلا هم این دو عروس خوشگل رو معرفی کردم سمت راستی کاکلی و سمت چپی لپ گلی هست. دو تا سوال از دوستان داشتم آیا سمت راستی نر و چپی ماده هست؟
همینطور که می بینیند این دو با هم مشکلی ندارند حتی نره برای ماده هی میخونه و اگر یکی به عللی از اون یکی دور شه-مثلا تو اتاق پر بزنه و دور شه-اینقدر برای هم جیغ می کشند تا کنار هم بیان. ولی فقط موقع خواب که کنار هم قرار می گیرند با هم نوک به نوک می شوند آیا این یعنی با هم جور نیستند و جفت نمی خورند. لازم میدونم که بگم این هارو حدود سه ماهه جداگانه خریدم و تا بحال ندیدم که همدیگر رو پرآرایی کنن که یکی از نشونه های جفت خوردن باشه. ممنون از توجهتون
سلام
سمت راست نر و چپی ماده هست
گاها ما میبینیم که حتی 2 عروس نر و یا 2 ماده سر همدیگه رومیخارونن و این نشانه جفت شدن و جفت خوردن نیست
عروس های من که 4-5 سری جوجه دادن گاهی اینقدر با هم با نوک دعوا میکنند که یکی باید جداشون کنه
به نظر من اگر 2 عروس شما تو پر ریزی و لک نیستند و اماده هستند براشون لونه بزارید که یک تحریک بسیار عالی برای جفت خوردن هست
سلام یه سوال فوری از عزیزان امروز دیدم روی بدن عروس ماده من یه حشره عجیب اندازه مگس با بدنی لوزی و کوتاه تر از مگس بود و هی میرفت زیر پر پرنده نا پدید میشد پرنده رو گرفتم کلی پرهاشو کنار زدم ولی حشره رو ندیدم خواستم بپرسم این چه حشره ای بود و چه باید بکنم![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)