ببخشد منظورتون نفهمیدم ؟؟
فک میکنم که منظور جناب بهمنش اینه که خرچنگ فقط یه مصرف کننده محض هست
و هیچ زیبایی تو تانک نداره.
وقتی که شما املاح و ید به اب اضافه میکنید این خرچنگ یکی از مصرف کننده های این
محصولات هست و اون مقداری که باید به اصل کاریها غذا برسه (یعنی انواع میگو ها اگه داشته باشین)
و لایوراکها و.... به اندازه کافی نمیرسه که در نتیجه باید تعداد دفعات رو اضافه کنین که این توی این گرونی ها
یعنی هزینه اضافه.
سلام خدمت همه بزرگواران
میخواستم بدونم میتونم از لایو راک در تزییس اکواریوم های اب شیرین و سیچلاید های افریقایی استفاده کرد یا نه
دوست عزیز شما باید سوالتون رو تو بخش آب شیرین میپرسیدید
ولی خوب قطعا تمام بافت زندش از بین میره و موجودات زندش هم میمیرن
بعد هم محیط آب شور قلیایی هستش ولی محیط اب شیرین بیشتر اسیدیه ظاهرا واسه همینه که از شن آب شور هم تو آب شیرین استفاده نمی کنن معمولا که البته این قسمت رو مدیران محترم آب شیرین بیشتر میتونن توضیح بدن
... پیرامون گفته جناب بهمنش در پ خ
آکواریوم از اقوام خیلی نزدیکه با شرایط مناسب و ماهی و ریف در کل کامله باهاشون که صحبت کردم قصد فروش کلشو دارن.(میخواستم اونو واسه خودم بیارم)
واسه همین در مورد راه اندازی تانک آبشور راهنمایی میخوام به نظر دوستان عزیز بهتر نیست خودم از 0 شروع کنم که بعد به مشکل بر نخورم؟!
سلام دوستان من می خواستم راهنماییم کنید در خصوص آکواریومم من سایز آکواریومم 90*90 با ارتفاع 55 سانتیمتر و نوع فیلتراسیونمم از بغل کار گذاشته شده اسکیمرم به صورته سطلیه و شامل 3 4 تا مخزن میشه که 1 یکیش فیلتره بیولوژیکه یکیش سرامیکی و ... حالا که هزینه کردم نزدیکه 4 5 ملیون پام افتاد پشیمونم چرا از سیستمه زیری استفاده نکردم چون میگن اون چون مخازن بزرگتره میشه و فیلترایه بیلوژیکیش قویتری توش کار گذاشت تا اینجایه کارم نزدیکه 250000 تومن روش ضرر کردم بواسطه مردن 4 تا از ماهیام چون تو ماهه اول بیش از 15 تا ماهی اضافه کردم ولی خدا رو شکر باقیشون زندن هنوزم نتونستم نور آکواریوممو وصل کنم پارامترایه آکواریومم به این قراره ph 8.2 kh 14 salinity1.021 دما 29 نیترات 10 در ضمن من از سخره زنده استفاده کردم و یه شقایقه بدبختم دارم که زیاد سرحال نیست باقی پارامترامم هنوز تسترشو نخریدم چون تازه 1.5 ماهه که آکواریوممو راه انداختم میشه کمکم کنید شرایطو آکواریوممو بهتر کنم در ضمن هنوز سیستم نوریم پیدا نکردم واسش ولی دارم سعی میکنم واسش بخرم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)