کی همچین حرفی میزنه ،که تای سیلک هد نمیزنه،،این دروغی بیش نیست،،من خودم دارم اتفاقان هد خیلی خوبی زده،،
ببینید دوست عزیز بعضی فلاور ها از همون سایز ریز هد بزرگی دارن ،،که احتمان با بزرگ شدن جسته هد اش هم به نسبت بزرک میشه،،این قانون همیشه هم صادق نیست ،،بوده فلاور هایی سایز ریز که هد بزرگی داشتن ولی وقتی بزرگ شدن هداشون انتظارات رو براورده نکرده،،
و مورد بعد نسبت تناسب هد و جسته خیلی مهمه مثلا فلاوری که توی سایز ۲۵ سانتی اندازه فندق هد داره از اون نباید انتظار انچنانی داست،،
باز تاکید میکنم همیشه استثنایی هست،،و موارد بالا رودر بهترین شرایط فرض کردام
سلام میخواستم بدونم اینا اصیلن یا نه ؟
http://up.parsipet.ir/uploads/1374520996341.jpg
http://up.parsipet.ir/uploads/1374521050151.jpg
l
با سلام خدمت استاد عزیز
شناخت یک فلاور ده سانتی که ایا کیفیت داره یا نه واقعا سخته ایا میشه راهنمایی بفرمایید که با وجود اینکه مدت ده ساله تو این کارم اما هنوز هم گول ماهی فروشان رو می خورم لطفا راهنمایی بفرمایید![]()
با سلام
چند وقت پيش درخواستي داده بودم مبني بر اينكه جهت تهيه فلاور به من مغازه اي را معرفي كنيد كه يكي از دوستان فروشگاه فلاور سنتر را معرفي كرد.خواستم ببينم ادرسش كجاست و الان قيمت يك فلاور خوب چنده.در ضمن از دوستان بپرسم كه روزبه اژرنگ هنوز فروشگاه داير ميباشد
با تشكر
اقا مشاوره بدین استادها
دوستان یکی از اشناهای من تا 2 ماه دیگه میره تایلند عشق و حال
میخام بهش بگم غذای فلاور برام بیاره
شماها که این کاره اید چه غذاهایی بیاره واسم ؟
بعد به نظرتون یه فلاور نزاد دار بخواد واسم بیاره تا ایران زنده میمونه یا نه ؟
اما خواهشن تمام غذاهای خوب رو بهم معرفی کنین بگم بیاره
ممنون![]()
سلام خدمت دوستام و ادمین های محترم
ایشون فلاور من هستند که حدود 12 13 سانت هست.میخوام ببینم 80 خوب هست قیمتش و این که از اینی که هست ممکنه بهتر شه یا نه؟
غذا هم یه مخلو دل و میگو و ارتمیا و سیر هویجو نخود میدم و تترا لوهان و تترا رد پرت که مواد تشکیل دهندشو خوندم مثل این که توفیقی نمیکنن با هم
میخواستم ببینم شما غذا چی پیشنهاد میکنید و کسی ار این سایت نسیم کالا چیزی خرید کرده که بدونم مطمین هست یا نه
اخه تو مشهد غیر تترا فقط هامپی هد (24 تومان) و مگا هد(16 تومان)هست که فکر میکنم مگا هد کوچیکو داره گرون میدن اخه شنیدم مگا هد از هامپی هد ارزونتر باس باشه
و شما بین هامپی و مگا هد کدومو پیشنهاد میکنین و کلا اگر نظر و پیشنهاد دیگری هم دارید خیلی ممنونتون میشم
بازم سپاس (حمید)
ویرایش توسط shellman2008 : 25th July 2013 در ساعت 03:42 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)