معمولا همه دفعه ی اول که میخوان جوجه رو از جفت جدا کنن استرس دارن که اگر غذا نخورن و همچنان از والدین غذا بخوان چی و ترس دارن ولی جوجه از 35 روزگی به بعد درصد تلف شدنش بشدت پایی میاد و فقط بیماری هست که میتونه خیلی زود از پا در بیاردش.به محض اینکه وارد محیط جدید بشن جوجه هات سریع این حالات رو از دست میدن.ایشالا که موفق باشی
سلام دوستان عزیز ببخشید برای جوجه عروس 1 ماه و نیمم چه چیزایی بدم که تقویت بشه و خدایی نکرده در آینده مشکلی براش پیش نیاد و هم تپل و گوگولی بشه![]()
سلام.شما از ارزن درشت و تخم کتان استفاده کنید.برای اینکه پرنده دچار بلوغ زودرس نشه از هفت تخم یا شادونه و کافیشه استفاده نکنید.سنگ کف دریا توی قفسش بذارید.حتما هفته ای یکبار جوانه گندم و بلال تازه و سبزی جعفری و هویج رنده شده در اختیارش بذارید.تا پرریزی اول هم لزومی نداره از قطره ها استفاده کنید.بدن جوجه بصورت طبیعی تقویت بشه خیلی بهتره.سفیده تخم مرغ هم نیاز نداره تا سن شش ماهگی.از اون به بعد هست که باید برای جفت شدن تقویت بشه که تا شش ماه بعد بتونه جفت بخوره.
سلام دوستان
یه سوال اضطراری دارم
عروس هلندی ماده اولین تخمش بود ، پوسته تخم کاملا خونی هست و از سحر که متوجه شدم تا الان از مخرج پرنده آویزان هست
این وضعیت طبیعی هست یا باید به دامپزشک مراجعه کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دو روزه که عروسم تحرکش کم شده.....وضعیت آب و غذا خوردنش طبیعیه ولی مثه قبل تحرک نداره.....صدا هم نمیده.....قبلا یه صداهایی از خودش درمیاورد مثل اینکه حرف میزنه حتی تن صدای سوت زدنم رو تقلید میکرد ولی دو روزه اینم قطع شده! بیشتر پرهاشون پف میکنه و میشینه روی بالاترین میله..........ممکنه مربوط به دوره ی پرریزی باشه؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)