اها در باره ی نزادش اطلاع دارید؟؟؟؟الان این ماهی من که تا 15 دقیقه دیگه عکسشو میزارم چند درصد بچه هاش شبیه نر میشن؟
اها در باره ی نزادش اطلاع دارید؟؟؟؟الان این ماهی من که تا 15 دقیقه دیگه عکسشو میزارم چند درصد بچه هاش شبیه نر میشن؟
حباب هایی که ماهی نر گذاشته یا خیلی بزرکن یا کوچیک.3 تا حباب هم از شصت انگشت هم بزرگتره؟ایرادی نداره که؟
سلام.سعید عزیزکامل توضیح دادن.
فیلتر خارج کنید بهتره.
حباب های بزرگ هم نزارید بمونه و با سوزن بدون اینکه خانه حبابی خراب بشه و استرسی وارد بشه از بین ببرید.چون بعد از تخمریزی باعث میشه تخم و لاروهایی که در زیر حباب های بزرگ هستن از سطح آب خارج و تلف بشن.
نر خوش رنگیه.بچه های قشنگی ازش در میاد. نژادش هالف مونه چند خریدینش؟
بچه ها هم نرها به پدرشون میرن و ماده ها به مادرشون و تعدادی هم ترکیبی ازهردو میبرن البته تغذیه لاروها تو رنگبندی تاثیر بسزایی داره. حدود 60 درصد لاروها هم ماده میشن و 40 درصد نر.تعداد ماده ها نسبت به نرها بیشتره.
فیلتر رو در اوردم فقط نمیدونم اندازه ی حباب ها بیاد تا چه اندازه ای باشن؟ماهی من اصلا تو اکواریوم اروم نیست.خیلی دورو ور چرخ میزنه!ایرادی که نداره؟حس میکنم دنبال یه راهی برای رفتن پیش ماده هست.
نزادش رو که تو عکس دیدین؟بچه هاش ممکنه مثل نر بشن؟
قیمت نر 15 تومن شد ولی فروشنده دبه کرد که 30 هست ولی من 15 بهش دادم![]()
اینکه نرتون فعاله نشونه خوبیه. طبیعیه این رفتارش.اندازه حباب ها مهم نیست فقط حباب های که اندازه یک بند یا نیم بند میشن از بین ببرید.
دمای تانک تکثیر چنده؟
نژاد هم همونطور که عرض کردم هالف مونه
15 تومن خوب داده معمولا همین قیمته .
اول 32 درجه بود ولی از دیشب تا الان به 30 درجه رسیده!!!
راستی شما کیتونید یه عکس از نزاد های مختلفش بزارید...اخه عکسای اول تایپیک قابل نمایش نیست!اخه شاید بخوام چند تا نزاد دیگه هم بگیرم تکثیر کنم
الان من رفتم دما سنج رو دیدم بازم دمای اب به 32 درجه رسیده.دیگه جای خنک تری تو خونمون نیست بزارمشون!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.