سلام دوست عزیز:
بله اما تلفظ درستش اوشن گرین ocen green هست و معنی فارسی اون میشه سبز اقیانوسی و از نظر رنگ خیلی شبیه دیسکس بلو دایموند است اما با رنگ کمرنگتر و زمینه سبز خیلی روشن
![]()
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز . میخواستم بدونم نژاد این دیسکس چیه . رنگ نارنجی روشن ( از پیجن خیلی روشن تره) داره و طرح بدن هم شبیه ردترکز هست . آیا این هم پیجن هست . با تشکر![]()
سلام
همه دیسکس ها لزوما تو دسته یک نژاد کلاسه و خالص طبقه بندی نمیشن
این دیسکس چیزی بین پیچن و مارلبورو هست . نمیدونم چه چیزی در این دیسکس شما رو به یاد دیسکس رد تورکویز انداخته!
سلام . جناب آزیده آخه من در کنار این دیسکس تعدادی هم دیکس رد ترکز دارم . این دیسکس طرح و رنگ روی باله هاش دقیقا عین ردترکز ها بود برای همین این رو گفتم . و دیگر اینکه من در تانک دیگرم هم پیجن دارم آما مثل این هیچ کدوم روی باله ها طرحی با رنگ آبی ندارند. باز هم سپاسگذارم
سلام فک کنم اشتباهی به جای اینجا اونجا پست زدم
نژاد و گریدش چیه؟
بچه های این چقدر میارزن؟
خب نیازی به تکرار پست نبود.استید فرمودن که نژادش tiger red pigeon هست و ارزشمنده.قیمتشم نمیدونم اما باید 250 باشه حداقل.
سلام آقای آژیده.....میشه نژاد دیسکسهام و به ترتیب این عکسا که میزارم برام بگید...آخه تو بخش نژاد شناسی که خوندم بعضی هاشون خیلی شبیه همن نژادا سر در نیوردم......
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.