دوستان بهترین داروی ریف سیف برای بیماری سفیدک چیه؟
الان سه هفته هست که جراح پادر و بلو تانک گرفتم و هردوشون سفید دارن ، البته غذا خوب میخورن ولی من تغییری در بیماریشون نمیبینم حتی بعضی مواقع زیاد هم شده
کارهایی که تا بحال کردم از اول دما روی 28 بوده ، از یو وی استفاده کردم (روزی 5 ساعت) مولتی و عصاره سیر هم به غذاشون زدم ، روزی چهار بار هم تغذیه میشن اما سفیدک همچنان هست
داخل تانک هم یه شقایق بابل خلیجی و یه سبا و یه سینالاریا دارم
ممنون
در مورد داروی ریف سیف من فقط کوردن رو میشناسم اما معمولا دارو های ریف سیف کارایی بالایی ندارن
شما اگه میتونستین قرنطینه کنید ماهیاتونو هم میتونین دمارو طی مدت زیاد تری بالا نگه دارین هم شوری رو پایین بیارین تا بیماری کلا ریشه کن بشه و در کناش دارو های خوبی مث paraguard استفاده کنید در غیر این صورت همون روندو بید پیش بگیرین دوره درمان سفیدکم طولانی هست بعد ازین که خوب شدن ماهیتون سعی کنید 2-3 ماهی به تانک چیزی اضافه نکنید
با بالانس کردن این 2 تا پارامتر kh معمولا در رنج مطلوب قرار میگیره که اگه در شرایطی هم نشد با همون alkaline برایت ول میتونین بالا تر بیارین و تثبیتش کنین
برا اینکه مصرف هر 2 تا پارامترو تو تانکتون بدست بیارین اول با اضافه کردن به عدد مورد نظر برسونین بعدا به صورت هفتگی تست بزنین تا میزان کاهش هردو رو بدست بیارین اگه مصرف یکی بیشتر بود پس اون رو بیشتر باید اضافه کنین!
منیزیوم رو بیشتر مرجان ها ونرمتنان مصرف میکنن و پایه جلبک کلسیومی هست اما کلسیوم رو تقریبا همه موجودات آکواریوم ازش بهره میبرن
با سلام
بهترین روش برای تمیز کردن شیشه تانک که جلبک سبز با پایه کلسیمی روش هست چیه ، میخوام شیشه خش نیوفته
ممنون
سلام به تمامی دوستان گل
ممنون میشم منو در مورد جابجا کردن آکوای آب شور راهنمایی کنید :!
یعنی میتونم وقتی آکواریومو جابجا کنم ماهیارو داخل محیط خیلی کوچک نگهداری کنم تا آب به شرایط مطلوب برسه؟
نگه داشتم شرایط آب توی محیط کوچک امکانش هست با در نظر گرفتن حرفه ای بودن من؟
جابه جا کردن کل آب واسم دشواره فقط میتونم بانکه 20 لیتری که ماهیارو باهاش حمل میکنم واسه ذخیره آب داشته باشم.
راهی هست که بتونم بعد از جابه جایی ماهیارو زود به داخل آکواریوم منتقل کنم؟
تشکر از راهنماییتون
سلام
من 2 هفته هست که از راه اندازی آکواریومم میگذره
الان که روی شیشه روبه رو نگاه میکنم, بک موجودات ریز به اندازه سر سوزن و سفید رنگ حرکت میکنن
میخواستم بدونم آیا نشونه خوبیه ؟
از همون t استفاده کنید معمولا من نشنیدم کسی کذارش کنه رو شیشه خط بندازه اگه درست ازش استفاده بشه
فاصله ای که میخاید جا به جا کنید چقدر هستش؟
آبزیاتون زیادن ؟ کمن؟ چیا هستن؟
مصافت چقدره؟
امکان اینکه متریال رو به صورت ابدار جابجا کنید وجود داره؟
کل جابجایی فکر می کنید چقدر طول بکشه؟
کاش عکس هم میزاشتید ازشون ولی فعلا تو این مرحله کلا چیز نگران کننده ای نیستن
لایو راک اضافه کردید؟
معمولا اکثر موجودات ریز درون تانک بعدا توسط ماهی ها خورده میشن نگرانشون نباشید
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)