سلام . عزیزم چجوری حموم کرده
ذرت رو اینجوری بهش ندین . خوب تمیزش کنید و نگاه کنید که جاییش خراب نباشه .
سلام . عزیزم چجوری حموم کرده
ذرت رو اینجوری بهش ندین . خوب تمیزش کنید و نگاه کنید که جاییش خراب نباشه .
سلام خیلی حواسم هست بهش اما منم بیشتر مواقع از اونجا بلندش میکنم یا حوسشو به چیز دیگه ای جلب میکنم اما کلا اونجا رو خیلی دوست داره مخصوصا بخواد چرت بزنه فکر کنم واسه گرمایی که داره
نه همیشه واسش دون میکنم و میذارم اما اون روز واسش تازه خرید کرده بودم میومد رو سبزی هایی که داشتم پاک میکردم از ترس اینکه نیاد رو اونا گذاشتم با اون ذرت ور بره
ولی یه سوال اینا وقتی تو طبیعت زندگی میکنن که کسی سبزی رو واسشون نمیشوره پس چرا مریض نمیشن ؟؟یا چیزای گندیده رو نخورن این تو ذاتشون نیست ؟؟؟![]()
ممنونم ازتون و این مقاله ای که میگید رو نخوندماینم سیگار نیست این چوبی هست که داخل دهن یه غورباقه هستش که اونم چوبی و فندق جدیدا یاد گرفته که چجوری میتونه این چوب رو از دهن غورباقه در بیاره و کلی ذوق میکنه اونو بر میداره و جالب اینه که غورباقه رو هم از روی میز پرت میکنه پایین که خیالش راحت بشه بعدا چوب و با خودش میبره
فندق کلا به تلفن یا کنترل ها یا مبایل زمانی کار داره که من اونا رو بردارم اون وقت واسش مهم میشه و میاد که دکمه هاش بکنه یا به زور تلفن و از روی گوش من بکشه پایین وگرنه زیاد توجه نمیکنه این بچه فقط مردم ازاری دوست داره اخه![]()
اینم وضعیت فندق خان ما بعد از دیدن یه تیکه یخ ته لیوان![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.