سلام.از کجا از سنش مطمئنید؟اصلا سعی در تکرار کلمات داره؟جایزه براش در نظر گرفتید؟سلام ميناي من تو سن 5 ماهگي ميزنه زير آواز و صبح تا شب چه چه ميزنه عين بلبل
اين كار توي اين سن عجيب نيست؟
همون هفته ي اول با ما دوست شد و الانم ميزاره با دست نازش كنم
الان حدودا يه ماه ميشه دارمش
متاسفانه هرچقدر باهاش تمرين حرف زدن ميكنم توجهي نميكنه و فقط دلش ميخواد از قفس بياد بيرون و بره كنار تلويزيون صبح تا شب تلويزيون نگاه كنه
مغازه دار تقريبا آشنا بود
امروز به خودش گفتم اين پرنده كنه داره بهش بر خورد
بعدش هم با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كوچيك بودن جثش احتمالا به خاطر همين كنه هاست كه خونش رو خوردن
اما فلس پاهاش صاف و يكدسته برا همين در مورد سنش خيلي شك و ترديد پيدا كردم
اما در مورد تكرار كلمات گفتم كه اصلا گوش نميكنه تا ميام باهاش حرف بزنم سرشو ميندازه پايين و ميره جلو تلويزيون
جايزه هم تا الان از هيچ چيزي خوشش نيومده نه چيزاي براق نه چيزاي رنگي
عكس ازش اينجا بزارم ايراد نداره؟(تا سنشو بگين)
من فکر نمیکنم مینای شما جوجه باشه.حدس میزنم بالغ باشه.به جثه نیست.به رنگ خط اطراف چشم و ضخامت پوست پاهاس.برای از بین بردن شپش ها سریعا اقدام کنید.عکس هم بذارید.هیچ مشکلی نداره.مغازه دار تقريبا آشنا بود
امروز به خودش گفتم اين پرنده كنه داره بهش بر خورد
بعدش هم با خودم فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كوچيك بودن جثش احتمالا به خاطر همين كنه هاست كه خونش رو خوردن
اما فلس پاهاش صاف و يكدسته برا همين در مورد سنش خيلي شك و ترديد پيدا كردم
اما در مورد تكرار كلمات گفتم كه اصلا گوش نميكنه تا ميام باهاش حرف بزنم سرشو ميندازه پايين و ميره جلو تلويزيون
جايزه هم تا الان از هيچ چيزي خوشش نيومده نه چيزاي براق نه چيزاي رنگي
عكس ازش اينجا بزارم ايراد نداره؟(تا سنشو بگين)
سلام بله درست ميگين همچين بچم نيست
اما پاش جوون نشون ميده
به هر حال فروشنده فروخت منم خريدم
كاريشم نميشه كرد ديگه دربرابرش مسوولم و بايد ازش مراقبت كنم
اون حشرات رو هم با اسپري avi از بين بردم
از دوستاني كه كمكم كردن متشكرم
رنگ اطراف چشم قضيش چيه؟؟
از صورتش يه كلوز آپ بزارم كافيه يا عكس كلي از هيكل نحيفش بزارم؟
خيلي هم مهربونه![]()
سلامسلام بله درست ميگين همچين بچم نيست
اما پاش جوون نشون ميده
به هر حال فروشنده فروخت منم خريدم
كاريشم نميشه كرد ديگه دربرابرش مسوولم و بايد ازش مراقبت كنم
اون حشرات رو هم با اسپري avi از بين بردم
از دوستاني كه كمكم كردن متشكرم
رنگ اطراف چشم قضيش چيه؟؟
از صورتش يه كلوز آپ بزارم كافيه يا عكس كلي از هيكل نحيفش بزارم؟
خيلي هم مهربونه
مینای بالغ یه خال قهوه ای روی بدنش داره بگردین ببینین همچین چیزی پیدا می کنید. مینا معمولا گردو خیلی دوست داره براش امتحان کنید
والا فکر نمی کنم همشون دقیقا یه جاشون باشه ولی مینای من یه خورده پایین تر از سرش بود روی کمرش
می شه یه عکس ازش بذارید. سن مینا هر چی بیشتر می شه پرهاش تیره تر و مشکی تر می شه و البته پرهای زیر نوکش یه جورایی هفت رنگ می شه ولی هر چی جوجه تر باشه رنگ پرهاش دودی تره
پوست دور چشمش چه رنگه؟
سلام.من فکر میکنم با توجه به این عکس حدود یک سال داشته باشه.البته بهتر بود یک عکس کلی از بدنش هم باشه.با یک عکس فقط از خط چشمش خیلی سخته.ولی خودتونم در جریان باشید تا خط سفیده قبل دو و هرچه به سمت زرد میره دیگه دو سال رو رد کرده و بالای سه دیگه کاملا زرد میشه.
ضمنا سیب به مینا ندید.سیب آهن بالایی داره و ضرر داره واسه مینا.
ویرایش توسط اسکندری : 15th July 2013 در ساعت 09:03 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.