والا منم در برابر خوکچه هندی کم اوردم خیلی سریع کثیف میشه !!!! تازه بوی بدی هم میگیره !
براش شامپو خشک بگیر ! البته برای چین چیلا یه حموم شن وجود داره نمدونم برای خوکچه هم بدرد میخوره یا باز من یه نگاه میکنم ببینم چه راه هایی به غیراز حموم کردن برای تمییز کردن خوکچه وجود داره !
اما شامپو براش خطرناک نیست اب خیلی براش خطرناکه!
با دستمال مرطوب نوزاد هم میشه پاک کرد (بی عطر و بی الکل) قبل از اینکه به مرحله کثیفی برسه هفته ای یه بار که موهاشو شونه میکنید پاکش کنید با دستمال. شامپو خشک و ..جواب نمیده خودتونو درگیر این هزینه ها نکنید .من با خود فروشنده ها صحبت کردم و... خودم الان یکی از خوکچه هام 1 سالش تموم شده تاحالا فقط 2بار شستمش..البته خودش میشینه من فقط از گردن به پایینشو یکم آب میریزم مثه دسته گل میشه بو گل هم میگیره . فقط یه چیزی که بعد این خوکچه هایی که واسه من اومدن و رفتن متوجه شدم..به خودش برمیگیرده بوش!یعنی بعضی خوکچه ها بوی کمتری دارن خیلی هم مربوط به مو کوتاه مو بند بودن نیست.بعضیهاشون مدفوعشون تر و شدیدا بوداره..بعضیهاشون خشک و ریزو کاملا بی بو(با وجود تغذیه یکسان و شرایط مساوی) دیگه شانسه از اول چجور خوکچه ای گرفته باشید. یه چیز دیگه..اگه یونجه کیلویی و ساقه دار میدید باید منتظر بوی بیشتر ادرار هم باشید هرچند که ساقه هاش واسشون مفیدتر از بقیست..ولی وقتی هی Hay میخورن این بو به شدت کم میشه ..
بازهم ممنون از لطف تون دوست عزیز ، اینا اصلا بو ندارن خدارو شکر فقط لوسی هستش که بخاطر سفید بودنش زود زرد میشه البته خودم تو یوتوب دیدم یه فیلم درباره شستن خوکچه با شامپوی گربه ها میشستش ولی بااز به نظرمن شستن با شامپو پوستش رو خشک و حساس میکنه ولی اینکه میگید آب خطرناکه نه شامپو منظورتون چیه یعنی؟
بازهم ممنون از لطفتون
ممنون خانم آویشن از نظرتون لطف کردین. والا من همه جا دنبال دستمال مرطوب گشتم همشون بودارن ، اینکه میگید به خود حیوون هستش که بو داشته باشه یا نه واقعا حق باشماست و موافقم باهاتون آخه این همه میگفتن خوکچه ها بو دارن و ازاین حرفا خداییش من که از این دوتا بو نشنیدم تاحالا جز کثیفی موهای لوسی که زرد میشه مشکل دیگه ای ندارم در مورد تغذیه شون من از این یونجه ساقه دارا بهشون میدم با یه پلیت از شرکت ورسل لاگا به اسم کوی کمپلت cavy complet و ادرارشونم بوی آنچانی نداره که قابل حس باشه کلا سر اینا شانس داشتم واقعا گوش شیطان کر![]()
منظورم از اون جمله اینه که در واقع دلیل اینکه میگن حموم نکنید خود اب هستش ! در واقع اب اگه بره تو گوشش امکان چرک کردن گوش و . با اینکه خوکچه ها وقع حموم کردن خیلی اروم هستن اما خیلی بهشون استرس وارد میشه و این براشون خیلی بده !
سلام دوستای گلم
عکسهای جدید لوسی و فردی رسیدلوسی الان 8ماهشه و فردی 7ماهشه. به قول دکترشون لوسی و فردی بیشتر دوست اینجورین تا زن و شوهر
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)