میخام ایندفعه دیگه شکست نخورم برای 1 لیتر اب چقدر نمک و تخم و غذا و هوا و نور لازم است لطفا به همه سوالا جواب بدید راستی برای نیم لیتر اب چقدر مخمر نیاز است
میخام ایندفعه دیگه شکست نخورم برای 1 لیتر اب چقدر نمک و تخم و غذا و هوا و نور لازم است لطفا به همه سوالا جواب بدید راستی برای نیم لیتر اب چقدر مخمر نیاز است
سلام
من 4 روزه آب نمک درست کردم گذاشتم توی آفتاب ولی اثری از سبز شدن نیست
کجای کارم اشکال داره ?
برای تسریع در درست کردن آب سبز میتونید از کاه و یا یونجه استفاده کنید البته خودم آزمایش نکردم ولی از کسی که زیست شناسی خوانده بود پرسیدم.
دوست عزيز زياد ريختي خمير مايه و به همين دليل آرتمياها تلف شدن
فكر كردي براي من دفعه اول همه چي خوب پيش رفت؟؟؟من 6 ماه روي پرورش آرتميا كار كردم تا دستم اومد...حالا شما ديگه حد اقل 1 ماه تلاش كن![]()
دوست عزيز دفعه پيش هم بهتون گفتم پرورش آرتميا توي بطري تقريبا محاله....
شما براي 1 ليتر آب 30-40 گرم نمك بدون يد (يك قاشق غذا خوري سر پر) نياز داريد...تخم هم به اندازه اي كه نياز داريد بريزيد
هوا هم اونقدري باشه كه تخم ها دائم در تلاتم باشن
غذا هم بايد خودتون دستتون بياد اما بازم ميگم پرورش توي بطري محاله...توي يك لگن يا وان كوچك بريزي بهتر جواب ميگيري
پست ها رو كامل نخونديد
گفتم براي اينكه آب سبز سريع تر درست بشه اول بايد توي بطري درست كنيد و بعد كم كم بطري ها رو اضافه كنيد. اينكه فقط آب نمك بزاريد جلوي آفتاب تا 1 ماه ديگه هم سبز نميشه
ب قدم اول:
درست كردن فيتوپلانكتون براي تغذيه آرتميا كه به چند روش ميشه:
1.داخل يك شيشه نوشابه يا يك ظرف به شكل استوانه آب نمك بريزيد و يك شلنك هوا با فشار كم قرار دهيد تا فقط آب كمي تلاتم داشته باشد و در ظرف رو بپوشانيد كه آب زياد بخار نشه و ظرف رو در مقابل يك نور شديد قرار دهيد (نور ميتونه نور خورشيد يا يك مهتابي يا يك هالوژن باشه)
بايد كمي صبر كنيد (حد اقل 7-8 روز) تا آب شروع به سبز شد كند.وقتي آب سبز شد كار را متوقف نكنيد و ادامه بديد تا سبزي آن پررنگتر شود و سعي كنيد تعداد ظرف هاتون رو اضافه كنيد.
طبق گفته ی خودتون
بله.گفتم توي بطري + نور + هوادهي كمب قدم اول:
درست كردن فيتوپلانكتون براي تغذيه آرتميا كه به چند روش ميشه:
1.داخل يك شيشه نوشابه يا يك ظرف به شكل استوانه آب نمك بريزيد و يك شلنك هوا با فشار كم قرار دهيد تا فقط آب كمي تلاتم داشته باشد و در ظرف رو بپوشانيد كه آب زياد بخار نشه و ظرف رو در مقابل يك نور شديد قرار دهيد (نور ميتونه نور خورشيد يا يك مهتابي يا يك هالوژن باشه)
بايد كمي صبر كنيد (حد اقل 7-8 روز) تا آب شروع به سبز شد كند.وقتي آب سبز شد كار را متوقف نكنيد و ادامه بديد تا سبزي آن پررنگتر شود و سعي كنيد تعداد ظرف هاتون رو اضافه كنيد.
طبق گفته ی خودتون
شما همه اين كارها رو كردي ؟؟؟ يا فقط آب ريختي توي يك ظرف و گذاشتي جلوي آفتاب ؟؟؟
بعدم اگر آبي كه با نمك قاطي ميكني از آب اكواريوم باشه بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.