فک کنم ریکسا همونه که میخواستم
سلام دوستان کسی میدونه بهترین محصول ضد جلبرگ برای از بین بردن جلبرگ Rhizoclonium
چه محصولی هست و چه برندی هست؟
دوستان من رفتم دنبال ضد جلبک بگیرم اما وقتی کاتالوکشو خوندم دیدم زده علاوه بر از بین بردن جلبک ،خزه هم از بین می بره گیاه ها را هم رشد سوز میکنه و چون این جلبک رو خزه های اکواریومم زده بودن پس نمیشه استفاده کنم و 2 تا کت اتو گرفتم و تعدادی شیریمپ البته آمونو شیریمپ گیرم نیومد اگه دوستی میتونه بیشتر راهنمایم کنه ممنون میشم تا از شر جلبک
راحت بشم![]()
والا تا جایی که من اطلاع داشتم فقط میو و حبزون هارو از بین میبرهدوستان من رفتم دنبال ضد جلبک بگیرم اما وقتی کاتالوکشو خوندم دیدم زده علاوه بر از بین بردن جلبک ،خزه هم از بین می بره گیاه ها را هم رشد سوز میکنه و چون این جلبک رو خزه های اکواریومم زده بودن پس نمیشه استفاده کنم و 2 تا کت اتو گرفتم و تعدادی شیریمپ البته آمونو شیریمپ گیرم نیومد اگه دوستی میتونه بیشتر راهنمایم کنه ممنون میشم تا از شر جلبک
راحت بشم
میتونید با زیاد کردن co2 ویا نظیم کردن نور و کود وco2 میتونید از بین ببرید
تا جواب اساتید چی باشه ممنون
سلام مهدی جان . گرچه با ضد جلبک هم میشه کنترلش کرد ولی روش های دیگری هم هست . شما تزریق دی اکسید رو بیشتر کن و تعداد دفعات سیفون رو هم افزایش بده . کود دهی شما هم شاید کم باشهدوستان من رفتم دنبال ضد جلبک بگیرم اما وقتی کاتالوکشو خوندم دیدم زده علاوه بر از بین بردن جلبک ،خزه هم از بین می بره گیاه ها را هم رشد سوز میکنه و چون این جلبک رو خزه های اکواریومم زده بودن پس نمیشه استفاده کنم و 2 تا کت اتو گرفتم و تعدادی شیریمپ البته آمونو شیریمپ گیرم نیومد اگه دوستی میتونه بیشتر راهنمایم کنه ممنون میشم تا از شر جلبک
راحت بشم
حجم تانک و مقدار تزریق دی اکسید و کود مایع چقدره ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.