راستش من یک سال هستش که از اکسترا فوس استفاده میکنم و راضیم هنوزم فسفاتم صفر هستشکدومشون بهتره؟
من که نگاه کردم به نظرم ExtraPhos بهتره چون مثل اینکه روی سیلیکات هم تاثیر داره
نظر شما چیه؟
قمیتش حدودا چنده؟
ولی تعریف اکسپورت ها رو تو فروم های خارجی خیلی شنیدم
قیمتم فکر کنم اکسترا 90 تومن هستش و اکسپورت در حدود 170تا 180
سلام اقا فرساد عزیز بابا هاگ فیش........بابا دم زرد...بابا بلنی استار..........بابا بلنی استاری......بابا اقیانوس....بابا خلیج فارس....بابا ایول ایول و بازم ایول.........
فرشاد ماهیات خیلی قشنگن ولی یک موضوع جدی .تو معتاد خرید ماهی شدی سعی کن 3 الی 4 ماه به نواب و مغازه هاش نری اینو جدی میگم این حجم ماهی برای تانک 280 لیتری خیلی خیلی زیاد هستش اگه کوچکترین مشکلی برای سیکلت بیوفته خیلی خطرناکه البته الان تو تانکت که اگه فکر کنم 2 الی 3 ساعت برق قطع بشه حتما تلفات میدی
بازم میل خودت هست این نظر من بود
اره دیگه نمیخرم الان 28 تا ماهی دارم
اگه بتونم 2 تا از آنتیاس هارو بگیرم،که رد کنم خوب میشه
فرشاد ماهیات خیلی قشنگن ولی یک موضوع جدی .تو معتاد خرید ماهی شدی سعی کن 3 الی 4 ماه به نواب و مغازه هاش نری اینو جدی میگم این حجم ماهی برای تانک 280 لیتری خیلی خیلی زیاد هستش اگه کوچکترین مشکلی برای سیکلت بیوفته خیلی خطرناکه البته الان تو تانکت که اگه فکر کنم 2 الی 3 ساعت برق قطع بشه حتما تلفات میدی
بازم میل خودت هست این نظر من بود
آقا فرشاد تانکت خیلی باحال شده امیدوارم همیشه همشون سرحال باشن
یه پیشنهاد، اگه امکان داره یه فیلم از تانک بذار تا ماهم یه کیف اساسی ببریم
راستی اگه یکدفعه تونستی آنتیاسهات را بگیری من خریدارم
ممنون
واقعا ترکیب لایوراک ها و ماهی ها اونقدر زیباست که اصلا فراموش میکنی که داری به آکواریم نگاه میکنی انگاه خوده دریاست
بابا قشنگ![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.