سلام.دوست عزیز بنده اطلاعی از این محصول که گذاشتید ندارم ولی تابرنیل آزمون پس داده هست و جای ریسک باقی نمیگذاره.محصولات متفرقه توی بازار زیاده.بهتره صبور باشید تا همین تابرنیل رو خریداری کنید.با سلام:
دوستان ما تمام این شهر خراب شده رو زیر پا گذاشتم از پرنده فروش ها گرفته تا کلینک های دامپزشکی و داروخانه های دامپزشکی نبود که نبود.
تابرنیل
AD3E
البته هنوز موفق نشدم با جناب هادی ندافی parrot.ir تماس بگیرم. (گوشی رو جواب نمیدن) که سفارش بدیم.
از یکی از فروشگاه ها این برندو دیدم. از اساتید تایید میکنه همینو سفارش بدیم؟؟؟
البته قیمتش بیشتر تابرنیل هستش
این برند:
اینم لینک محصول و فروشگاه:
ویتامین a d3 e لاتاک
و در آخر کدام برند شما تایید میکنید تابرنیل یا سری ویت؟؟؟
با سپاس
با عرض سلام
دوستان من رفتم از ی پرنده فروشی پرسیدم درمورد سفید شدن نوک فنچهام ، اونم گفت بهشون ی خورده سیر بده .
منم گفتم شاید خطرناک باشه ، این شد ک اومدم اینجا از شما بپرسم .
البته الان ، سفیدی خود به خود خیلی کم شده و اینا هم درحال لونه سازی هستن .
فقط خواستم بدونم ، کلا سیر واسه فنچ ضرر داره یا نه ؟؟؟
باتشکر فراوان
سلامبا عرض سلام
دوستان من رفتم از ی پرنده فروشی پرسیدم درمورد سفید شدن نوک فنچهام ، اونم گفت بهشون ی خورده سیر بده .
باتشکر فراوان
تا اونجایی که من اطلاع دارم استفاده از سیر برای فنچ و سایر پرندگان جز در موارد خیلی خاص توصیه نمیشه .
دوستان دیگر اگه اطلاعات بیشتری دارن لطفا مطرح کنن.
موفق باشید
سلام دوستان
من ديروز لونه ي فنج ها رو برداشتم. جوجه ها رو هم از والدينشون جدا نكردم. به نظرتون چند روز به فنج ها استراحت بدم و دوباره براشون لونه بگذارم؟
ممنون
با عرض سلام
باتشکر فراوان
منم با آقا محمدرضا موافقم
جز در موارد خاص و به مقدار خیلی خیلی کم سیر برای پرنده ها و طوطی مناسب نیست
سلام سیر خاصیت ضد ویروسی ضد باکتری و ضد قارچی داره . در حقیقت نقش یک آنتی بیوتیک رو ایفا میکنه .
به حرف پرنده فروش توجه نکنیداگه این سفیدی منقار که میگید عامل بیماری باشه و خیلی بهش مشکوک هستید بهتره به دامپزشک مراجعه کنید . بذارید با تشخیص دکتر درمان بشه
سلام
نه نوکاشون ک دیگه کاملا خوب شده و ب رنگ طبیعیش برگشته ، من فقط جهت اطلاع خواستم بدونم .
تچکر
سلام
1 ماه تا 45 روز استراحت براشون کافیه و بعدش میتونید لونه رو براشون بزارید و اگه ماده از روی مستی در زمان نبودن لونه تخم گذاشت اصلا مهم نیست و مشکلی نداره .
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.