با سلام خدمت دوستان گلم
میخواستم نظرتون رو در مورد این فلاورهام بدونم اندازه هاشون هم کمتر از یه کف دست هست و هر دوشون رو تک تک و تازه خریدم
![]()
با سلام خدمت دوستان گلم
میخواستم نظرتون رو در مورد این فلاورهام بدونم اندازه هاشون هم کمتر از یه کف دست هست و هر دوشون رو تک تک و تازه خریدم
![]()
دوستان کسی در مورد فلاورهام نظری نداشت؟
فلاور اولی بدون شک ماده است که ماده ی بدی نیست
دومی هم نر قابل قبولیه
سلام دوست من ماهی های خوبی داری به اولی باید بیشتر برسی ولی درمورد دومی ماهی خیلی خوشکلیه ولی اگر نظر منو میخوای باید واسش یه تانک بزرگ محیا کنی اگر تکردی واینکه ازیه لوچ دلقک استفاده کنی پیشش تااینکه باانداختن دنبالش بدنش روی فرم بیاد یکم پهنه بدنش لطف کن درمورد غذادهی سیفون وتانکشونم بنویس راسی مبارک ماهی دومیه باشه میدونم تازه خریدیش![]()
مرسی دوست عزیز
ممنون دوست عزیز ماده رو دیروز گرفتم یکم باید روش کار بشه
مرسی دوست عزیزسلام دوست من ماهی های خوبی داری به اولی باید بیشتر برسی ولی درمورد دومی ماهی خیلی خوشکلیه ولی اگر نظر منو میخوای باید واسش یه تانک بزرگ محیا کنی اگر تکردی واینکه ازیه لوچ دلقک استفاده کنی پیشش تااینکه باانداختن دنبالش بدنش روی فرم بیاد یکم پهنه بدنش لطف کن درمورد غذادهی سیفون وتانکشونم بنویس راسی مبارک ماهی دومیه باشه میدونم تازه خریدیش
ماده رو تازه گرفتم باید روش کار بشه خط و خال خوبی داره
ماهی شیطونی هست تحرک زیادی داره تویه آکواریوم تنگ بزرگم فعلا پره اگر خالی بشه انتقال میدم به جای بزرگتر
در مورد سیفون آب و غذا دهی از تاپ فیلتر استفاده میکنم و نور آب به صورت طبیعی هست نور خورشید به صورت غیر مستقیم و غذا هم از هامپی هد و سوپر هد و یه غذای آلمانی هست استفاده میکنم
و غذای دست ساز که طرز تهیه اش تویه همین سایت هست ولی من خودم بهش تخم مرغ.مرغ و سویا و امگا 3 و مقداری ماکارونی نیز اضافه کردم
ولی هر دوشون رو تازه خریده ام
دوست من من چون نره رومیشناختم گفتم ولی مثل اینکه دوتاشون تازه واردن ایشاا... ازشون چیزای الی بسازی
اینجادوستان زیادی هستند که کمکتون کنند تا فلاورهای سالمی داشته باشید
منتظر نوه هاتم هستیم داداش اینم تصاویر فلاورای منه دوست داشتی نظر بده
http://www.parsipet.ir/thread17581.html
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.