گیاه های توش فرق نداره چی باشه؟؟؟
کاکتوس عیب نداره؟؟کوچولو
گیاه های توش فرق نداره چی باشه؟؟؟
کاکتوس عیب نداره؟؟کوچولو
لطف دارین ناقابله
ایشالا شمام به زودی پالداریمتون رو برپا میکنید ولی به نظرم قبل از پالداریوم از تراریوم شروع کنید به دو دلیل اول اینکه خیلی ساده هستش و سریع ساخته میشه و تجربه خوبیه دوم اینکه انگیزه زیادی به ادم میده من متاسفانه خونم و اکواریومم بخاطر کمبود جا دستمو بستن برای ساخت پالذاریوم
دوست عزیز ساختشون خیلی ساده هستش و هزینه انچنانیم نداره خودتون بسازید منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم براتون و در خدمتم شما وقتی اماده میخرین به خودتون ظلم کردین چون بجز هزینه که خیلی گرونتر بهتون میدن شما لذت ساختن(باغبانی) رو از خودتون گرفتین
لطف دارین دوست من
یه سری شرایط داره که مهمترین مساله این هست که اگر از چند گیاه استفاده میکنید با شرایط نگهداریشون حدودا شبیه هم باشه
کاکتوس خیلیم خوبه من خودمم با کاکتوس درست کردم ایشالا عکسهاشو میزارم به زودی
ممنون از راهنماییتون مثلا گیاهای مناطق گرمسیری : پهن برگان با یکدیگر سازگاری دارند؟
معمولا بله
ببینید شما وقتی میخواین گیاه انتخاب کنید باید اینرو در نظر بگیرید که مثلا یک گیاه مثل کاکتوس که به اب کمی نیاز داره رو با یک گیاه جنگلی که نیاز به اب و رطوبت زیاد داره با هم تهیه نکنید چون قاعدتا یکیشون از بین میرن
برای تهیه شرایط رو از فروشنده بپرسین که مثلا گل سنگ چه شرایطی داره و هر چند روز یکبار باید اب داد یا مثلا کاکتوس رو بعد اگر شرایط رطوبتیشون حدودا نزدیک هم بود انتخاب کنید
بسیار زیبا ولی در کل اون ظرف خلال دندون من رو کشته از کجا خریدید نشسته به دلم یکیش رو برم بخرم![]()
سلام
بسیار زیبا و ساده است و آموزنده
گیاه هاشو از گل فروشیها باید بخریم ؟
ممنونم والا ظرف خلال رو نمیدونم از کجا خریداری شده البته ناقابل هستش
ممنون
از این گیاه در این سایز من ندیدم توی گل فروشی من از اقوام گرفتم ای گیاه بزرگ که میشه این کوچیکها برای تکثیر از بقلش در میاد که من جدا کردم و داخل اب گذاشتم تا یخرده ریشه بزنه و بعدم این بلا رو سرش اوردم
سلام
دوستان یک عدد گیاه گل سنگ خریداری شد که دارم یخرده احیاش میکنم اگه بمونه اونم میشه تراریوم و عکس میزارم براتون حتما
از همین فردا هم دوستان میتونن شروع کنن یه دونه بسازین ببینید چقدر لدت بخشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.