با سلام
اقا مهدی بنده هم به نوبه خودم واقعا به این همه پشت کار و علاقه احسنت می گم
واقعا دیسکسهای زیبا یی دارید
به به مهدی جان چ تصویر زیباییه من عاشق اینم انجل یا دیسکس بعد تکثیر دورشون پر بچه های ریزه خیلی صحنه ی زیباییه من که هیچ کاری توزمینه تکثیر مصنوعی بلد نیستم ولی اگرکسی فرمولشم یادم بده لذت تکثیر طبیعی یه چیز دیگس![]()
سلام دوست گرامی
واقعاً لذت بردم
موفق باشید
تبریک میگم
واقعا لذت میبرم دوستان تو زمینه تکثیر کار میکنن کاش تو زمینه آب شور هم کارای بیشتری میشد واقعا پتانسیل هست مخصوصا آبزی های خودمون یعنی خلیج فارس اما متاسفانه به خاطر ضعف مدیریتی هیچ کاری نمیشه در حالی که بقیه کشورها دارن با همین راه سرمایه کسب میکنن!
حالا این لاروها چند درصد به دیسکس تبدیل میشن ؟
سلامتبریک میگم
واقعا لذت میبرم دوستان تو زمینه تکثیر کار میکنن کاش تو زمینه آب شور هم کارای بیشتری میشد واقعا پتانسیل هست مخصوصا آبزی های خودمون یعنی خلیج فارس اما متاسفانه به خاطر ضعف مدیریتی هیچ کاری نمیشه در حالی که بقیه کشورها دارن با همین راه سرمایه کسب میکنن!
حالا این لاروها چند درصد به دیسکس تبدیل میشن ؟
ممنون از لطف شما.فرمایش شما کاملا صحیحه به نظر من عشق و علاقه و پشتکار به هر چیزی باعث موفقیت میشه.در مورد ابشور هم حق با شماست.این جمله کار ما نیست و نمیشه جلوی خیلی از کارهای مارو میگیره واقعا بعضی وقتها افسوس میخورم وقتی دوستان با چنین شوق وذوقی از دیسکسهای تکثیر مالزی یا سنگاپور یا هرجای دیگه صحبت میکنن ولی توی این زمینه ما هنوز در حال در جا زدن هستیم.
در مورد اخر هم اینا به قول معروف از اب وگل در رفتن و تلفاتشونو دادن در صورت تغذیه خوب و سیفونهای مناسب روزانه و رسیدگی بیشترشون میتونن پیش مولد های خوبی برای تکثیر بشن.
سلام
نگاه کنین چجوری بابا شونو یه گوشه گیر اوردن حمله کردن بهش دلم سوخت واسش انگار با اون چشاش داره التماس میکنه نجاتم بده
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.