به بنده خدایی یه فلاورهورن داشت اسمشو گذاشته بود دلفین .... 30-40 سانت از سطح آب بیرون میپرید . فلاورهورن ذاتا تمایلی به بیرون پریدن از آب نداره ولی استثنا همیشه هست دیگه!
به بنده خدایی یه فلاورهورن داشت اسمشو گذاشته بود دلفین .... 30-40 سانت از سطح آب بیرون میپرید . فلاورهورن ذاتا تمایلی به بیرون پریدن از آب نداره ولی استثنا همیشه هست دیگه!
سلام .... مرسی احتمالا ماله من دلفین 2 خواهد بود .... ترس من از اینه که مشکل استرسی داشته باشه و روی هدش تاثیر منفی داشته باشه . غذاهاش که فوق العاده هستند و کم هم می دم حالا طبق گفته ی اساتید امر .
دوست عزیز ماهی 30-40 سانت از سطح اب بیرون می پریده
هیچ مشکلی بوجود نخواهد امد و استرسی در کار نیست بعضی از فلاورهای این کار رو انجام میدند
سلام به همه ی دوستان
حدود 120 تا بچه فلاور دارم که تقریبا اندازه ی 1/5 بند انگشتن
راستش می خواستم بدونم اگه قرار شد بفروشمشون بهترین قیمت چه قدره؟طوریکه ضررم نکنم
جفت نر و ماده شونم ایرانی بودن
با سلام خدمت دوست عزیز
دو روز است که مشغول درمان فلاورم هستم با روش خیساندن غذای گرانولی در قرص هگزا اکس اما هنوز مدفوع قرمز یا قهوهای نمی بینم علتش چیست و اگر در روز چند ساعت لامپ مهتابی ان روشن باشد اشکالی داره![]()
تا 7 روز ادامه بدید
برای درمان ماهی باید صبر وحصوله داشته باشید
نور تانک هم در دوره درمان خاموش باشه
با سلام خدمت استاد عزیز
میخواستم بدونم چه عواملی باعث انگل رودهای در ماهی فلاور میشه حتی با رعایت رزیم غذایی خوب و کم غذا دادن واستفاده از داروهای ضد استرس خارجی باز این اتفاق میافته خواهشمندم بصورت ریز ودقیق راهنمایی بفرمایید![]()
سلام دوست عزیز ،،اینجا رو مطالعه بفرمایید اگه سوالی بود در خدمت ایم
http://www.parsipet.ir/thread11574.html درومان انگل روده ای
با سلام خدمت استاد محترم
احتراما راههای درمان انگل رودهای ماهی فلاور راحفظ هستم میخواستم روش پیشگیری وجلوگیری از بروز ان را از شما استاد محترم بپرسم عامل اصلی ان با وجود تغذیه خوب ورزیم غذایی خوب ومراقبت حساس باز هم چرا این عامل بروز میکند![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.