رنگ های همه پسند طلایی . عالی است دوست عزیز
اکثرا قناری را به رنگ طلایی میشناسند.
اما برای پرورش دهندگان نژاد مهم تر و بعد رنگ پرنده
رنگ های همه پسند طلایی . عالی است دوست عزیز
اکثرا قناری را به رنگ طلایی میشناسند.
اما برای پرورش دهندگان نژاد مهم تر و بعد رنگ پرنده
ممنون.
حالا که هر دو تا تو یه قفسن نر و ماده بودنشون رو از کجا مطمئن بشم؟
درضمن اینا اگه نر و ماده باشن ، خواهر و برادرن و اگه جفت گیری کنن بچشون معلول میشه؟
چیکار کنم؟
ماده ی این قناریم پولش چنده؟
به نظرتون مادشو عوض کنم؟
میترسم عوض کنم فرداییش بیوفته بمیره.
آخه واسه دوستم پیش اومده.
کممممممممممممممممممممممکک کک کننننننننننننننیییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییید![]()
یعنی کشتی همه رو هر تاپیکی میزنه این موضوع (چنده؟) رو مینویسی پرنده ها فرقی نمیکنه که خواهر و برادر باشن یا فک و فامیل و غریبه مشکلی برای جفت گیری پیش نمیاد یه 2 تا عکس دقیق تر و نزدیک تر از قناریهات بذار تا بگم نر و ماده هستند ولی تو این عکسهایی که من دیدم به احتمال زیاد هر جفتشون نر هستند پرورشدهنگان قناری معمولا جوجه های خوبشون رو بعد از دون خور شدن جدا میکنند البته نر ها رو و اکثرا ماده ها رو تو یک قفس بزرگ نگه میدارند در ظمن نر حتما باید آماده باشه تا جفت گیری کنه یعنی زمانی که دیدی خیلی میخونه مخصوصا زمانی که به میله های قفس میچسبه و چه چه میزنه یعنی آماده هست در غیر این صورت جفت گیری کنه تخمها به جوجه تبدیل نمیشند الان هم که فصل گرما هست و اواسط مهر ماه به بعد قناری رو جفت میزنند حالا باز بگو اگه جوجه ازشون بگیرم جوجه هاشون چنده
![]()
خوب من گفتم حد اقل 3 ماه رو دارند تازه از روی دیدن 2 تا عکس این قناریها زیاد قیمتی نیستند که حالا فرقی بکنه جفت زدنشون با هم ناراحت نشی ولی قناریها باز های حرفه ای به این قناریها میگن ماسکی و من خودم شخصا همچین قناری رو هم به مفت نمیخرم البته این ها رو نگفتم که بزنم تو سر مال میتونی اینها رو به کسی که وارد نیست راحت جفتی 150 تا 250 قالب کنی تو خرید قناری نکته های خیلی زیادی هست که یک قناری باز مد نظر داره حالا من نمیگم خیلی حرفه ای هستم ولی بمدت یه 10 سالی قناری پرورش میدادم و میفروختم بحر حال جوجه هم دادند اون ها رو هم دونه ای 40 تا 70 میتونی قالب کنی نه اینکه بفروشی چون قناری باز جوجه ها رو با پدر و مادرشون 40 تومان هم نمیخره حالا ببین نوه هاش چی میشن یعد بگو نوه هاشون چنده
![]()
دوستان خبر بد:
قناری ماده مرد
قفسشون افتاد پایین
اعصابم خورده.دارم میمیرم....
کسی ماده قناری نداره؟
تو رشت میخرما.
یه قیمت از ماده زرد رنگ معمولی بهم بدین آماده میخواما.
قناری ای رو که تو طبیعته یا فرار کرده رو چطور باید کلک زد گرفت؟
من دیروز یه قناری پرتقالی رو میخواستم بگیرم که نشد.
خیلی زرنگ بود فقط دستم بهش خورد پر زد رفت.
تا قفس قناریمو ببرم نا پدید شد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)