با درود فراوان خدمت دوستان میخوام کپسول بگیرم ست جمع شده بگیرم یا خودم جمع کنم؟؟؟؟ برای تانک 144 لیتری کپسول چند لیتری بگیرم ؟؟ حدودا هزینش چقدر میشه ممنون
با درود فراوان خدمت دوستان میخوام کپسول بگیرم ست جمع شده بگیرم یا خودم جمع کنم؟؟؟؟ برای تانک 144 لیتری کپسول چند لیتری بگیرم ؟؟ حدودا هزینش چقدر میشه ممنون
سلام بزرگوار ..
خودت جمع کنی خیلی هزینه ات پایین تر میشه .. کپسول 3 کیلویی برات کافیه واسه 4 یا 5 ماه .. تقریبا هزینه ات 180 الی 200 تومان ..
مانومتر هم شبیه رگلاتوره . با این تفاوت که یک نمایشگر داره ولی رگلاتور 2 گیج داره که یکی فشار داخل کپسول و دیگری فشار خروجی رو نشون میده .
شیر برقی هم به شیر سوزنی خروجی رگلاتور وصل میشه و در صورت قطع برق - گاز رو قطع میکنه تا ماهیها آسیب نبینن . در صورتی که آداپتورش رو به تایمر وصل کنی در ساعت مشخص میشه گاز رو قطع و یا وصل کرد
گفتم که رگلاتور اماده بگیر همه رو روی خودش داره..بخوای جدا جدا بگیری همون در میاد.. مایکر بگیر یا ازو شیر برقی وصل میشه به تایمر سر ساعت قطع و وصل میکنه گاز رو ..مانومتر هم فشار گاز خروجی و گاز پشت رگلاتور رو نشون میده..
سلام چرا تعداد زیادی از عکسها نمایش داده نمی شن؟
سلام من امروز کپسول گرفتم گفتم روش بجای شیر فشاری شیر فلکه ای ببندید گفت الان نمیشه اکبند هستش بعدا برای شارژ که اومدی میتونم برات ببندم؟ ایا میشه روش همون بستش یا نه؟؟ ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.