ویرایش توسط sepideh : 2nd June 2013 در ساعت 02:58 AM
سلام آقای آژیده من مطمئنم به خاطر سوالات زیاد من هم که شده از اینجا فرار کنید به هر حال ببخشید
راستش این مکالمه من و شما هستش در چند مدت پیش اما اگه حضور دهن داشته باشید من خدمت شما توی پ . خ گفتم که این دارو ها داخل شهرستان ما گشتم کسی ندارد و داروهای مشابه انسانی بهم بگید که گفتید مشابه نداره (البته یکیش مربوط به داروخانه انسانی بود)
به هر حال وقتی دیدم داروها پیدا نمیشه رفتم گشتم که این داروها که نوشتید چه مصارفی داره وقتی پیدا کردم و اون داروی انسانی را خردیدم شروع کردم به دادن قرص سیپروفلوکساسین اما هی حالش بدتر شد تا اینکه افتاد به دو خوره شدید و اینکه بعضی از قسمت های بدنش گوشتش مشخص شد من از ترس رفتم داروهای ایرانی که درون قوطی های کوچک سفید هستش (یک در یک) خریدم اونم داروی ضد پوسیدگی باله و دم بهش همراه با اون کپسول سیپروفلوکساسین میریختم توی آبش البته نمک و کارهای دیگه ای که گفته بودید هم توی این مدت انجام میدادم بازم حالش بدتر شد احساس کردم که قارچ هستن و شروع کردم به دادن قطره ضد قارچ های ایرانی (یک در یک) البته اون کپسول سیپروفلوکساسین را قطع کردم چون روی برشورش نوشته بود که باعث ایجاد التهابات پوستی و... میشه که خیلی از عوارضی که نوشته بود را ماهیه من گرفته بود به هر حال شروع کردم به دادن قطره ضد قارچ های ایرانی (یک در یک) به همراه سه تا قرصی که قبلا واسه بیماری همین ماهیم توی تابستون گذشته بهم پیشنهاد کرده بودین و ماهیم خوب شده بود اون قرص ها هم (مترونیدازول، اریترومایسین، نیتروفورانتوئین) همزمان به آبش اضافه کردم رفته رقته ماهیم بهتر شد و پوسیدگیش برطرف متوقف شد زخم هاش رو به بهبود رفت و رنگش هم بهتر شد و میل به غذا پیدا کرد و ما هم بهش غذا دادیم و از قرنطینه خارجش کردیم.
اما حالا مشکلم چیست؟
راستش مشکام اینه که الان فلاورم رنگش بهتره و غذا میخوره (البته کمی هم تیره است اما خیلی کمه) اما مثل قبلا تحرک نداره و گوشه آکواریم را واسه خودش کنده میره داخل اون قرار میگیره و کمی به یه طرف مایل میشه اون موقع ها خوب جنب و جوش داشت ولی الان نه البته وقتی ما میریم کنار آکواریوم از اونجا بلند میشه و شروع به حرکت میکنه و این طرف و آن طرف میره ولی در غیر این صورت نمیره لطفا خواهش میکنم راهنماییم کنید که قضیه چیه و چه کارش کنم (البته روی بدنش هیچ علایمی نیست فقط چند باری دیدیم که خودشو به سنگ های تزیینی و اشیا آکواریوم میزنه)
لطفا کمکم کنید آقای آژیده
(باید بگم خدایی نکرده از این حرف های بنده برداشت نکنید که من به تشخیص شما اعتماد ندارما خدا شاهده توی اینجایی که ما هستیم حتی یه مغازه آکواریومی نیست فقط یه نفر داخل خونش وسایل و دارو و ماهی آورده و میفروشه و شهرر کناریمون هم رفتم و هردوتا آکواریومی ها حتی نمیدونستن چی هستن. من خداییش به تشخیص شما ایمان دارم وگرنه تا حالا چندین بار از شما کمک نمیخواستم)
با تشکر فراوان
مجددا سلام راستش دیدم پاسخ ندادید گفتم اینها هم اضافه کنم که
فلاورم گاهی هم دیدم که کله اش را به سرعت به طرفین حرکت میده همچنین امروز مدفوعش قهوه ای بود ولی روی سطح آب قرار میگرفت
مرسی
خوب چرا ناراحت میشید من که گفتم داروش در دسترس نبود
لطفا کمک کنید
باسلام خدمت آقاي آژيده
ديشب آرواناي من يكي ازچسبونكهاي توي تانك را خورد.چكار ميشه كرد؟آيا دفع ميشه يااينكه ماهي ميميره.ممنون ميشم راهنماييم كنيد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)