دوستان دیسکس دوست یه مسابقه بیاید با هم بذاریم . جدا می گما .... تو این عکسها 10 نکته ی حرفه ای که می تونید تشخیص بدید رو بنویسید ..... بهترین جوابها رو معرفی می کنیم و بهش به مدت دو هفته یه مشخصه ی کاربری می دیم ...
**** *البته هدف اصلی من از این پست صرفا آموزش و یادآوری مطالب اساسی در سایز کردن دیسکس می باشد ...... بیاید جلو دیگه .....
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 31st May 2013 در ساعت 08:06 PM
سلام به همه.
اقا ايول!! خيلي هم عالي واقعاً خسته نباشي.
قشنگي تانك ديسكس به ماهي هاشه.
شن كف نداره. ارتفاع. تغذيه خوب( تو عكس اخر معلومه). فيلتراسيونش هم به احتمال قوي خوبه.ديديد گفتم؟؟!!؟
سلام:
ابعاد تانک من 122*45*65میباشدمن این دیسکس هارو یکروز 30% و روز بعدی 80% سیفون میکنم البته این اعداد بر حسب شرایط متفاوت میشوند
غذای من در درجه اول مخلوط دل+محلول سیر garlic guard+اسپکتروم در بعضی مواقع اسفناج هم در مخلوط دل میزنم و از غذای تترا بیتس کامپلیت و همچنین discus gran محصول شرکت تروپیکال+discus formula pelletsشرکت اوشن نوتریشن استفاده میکنم
اقا ده تا که نمی تونم ولی چند نکته رو همون طوری که از اساتید یاد گرفتم رو میگم
1.استفاده نکردن از شن
2.استفاده از فیلتر خوب (فیلتر سطلی)
3.استفاده از پس زمینه و نور ملایم
4.سیفون سنگین با برنامه و مرتب
5. استفاده نکردن از دکور
6.استفاده نکردن از گیاه طبیعی
7.ارتفاع زیاد و مناسب به نسبت بقیه ی تانک ها
8.نگهداری دیسکس های نژاد دار مالزی رشد سوز نشده
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 2nd June 2013 در ساعت 02:53 PM دلیل: حذف عسکهای تکراری تاپیک
ولی جسارتا چند تا سوال
1.دلیل استفاده از دوک به این زودی؟
2.دلیل جلبک؟
3.دلیل استفاده از چهار نژاد مختلف؟
سلام به بابک خان عزیز
اقا ی رضای گفتن که بیاین ده تا از نکته بگیم
ولی من فقط یک نکته می گم و اون اینه که واقعا زیبا هستن وآفین داره کارتون بابک خان
سلام:
این دوک توی تانک من به منظور خاصی قرار نداره اصلا هنوز این ماهیها بالغ نشدندبا دکتر رضایی هم که صحبت میکردیم ایشون گفتند توی تانکهای فروم های خارجی هم این دوک ها هست گرچه دیسکسهای بالغ درونش نباشنددلیل جلبک هم به نور تانک مربوطه که این تانک چون در محل پر نوری هست جلبک زیاد میزنه محل قرار گیری تانکها را روی عکس نشان میدم
دلیل استفاده از نژادهای مختلف هم خب اول وجود اون نژادها در روز خرید و شبیه بودن غذایی که براشون درست میکنم چون از لحاظ رنگ تشابهاتی دارند
البته این عکس مال قدیم هست ولی تانکم همون سمت چپی هست که الان از دکور خبری نیست
![]()
ویرایش توسط B@B@K : 2nd June 2013 در ساعت 02:31 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)