سلام
متاسفم براي اتفاقي كه افتاده
شايد گفتنش اينجا جاش نباشه اما آقاي آژيده يك طوطي كنگوي خوب كه رنگ چشمش طوسي روشن هست را در مغازه شون دارند كه الان سه هفته اي ميشه اونجاست ، سالمه كاملا اگر مريض بود تا الان بيماري خودش را نشان ميداد
اين هم عكسش هست
من براي عكس گرفتن از ماهي ها براي كار تحقيقاتيم به مغازه ايشون مراجعه كرده بودم چند تا طوطي داشتند كه با اجازشون از اونها هم عكس گرفتم
شايد به شما كمك كنه
از مديران محترم هم خواهش مي كنم اين پست را پاك نكنند من مي دانم كه اينجا تاپيك خريد و فروش نيست و فقط خواستم به اين دوستمون كمك كرده باشم
مي دونم درد از دست دادن طوطي كه مريض و ناقل بيماري است خيلي سخته
البته شما بايد كامل قفسش را ضدعفوني كني و محلي را هم كه قفس را گذاشته بودي تميز كني
[IMG][IMG].ir/files/c6ogguxs4ll90gjs37de.jpg[/IMG][/IMG]
[IMG][IMG].ir/files/zd0hlrzm1rgw6fccpazu.jpg[/IMG][/IMG]
مرسی از پیشنهادتون. من دوبی زندگی* می*کنم. اینجا هم زیاد هست. فقط موندم چطوری بازم انتخاب کنم. راه حلی هست که بتونیم مریظیشو تشخیص بدیم؟؟ آیا دامپزشکا میتون همون لحظه تشخیص بدن؟
سلام
هیچ دامپزشکی نیست که بدون آزمایش های لازم بتونه تشخیص بده.
طوطی شما به احتمال زیاد از انگل نمرده و شاید اگر پیش یه دامپزشک بهتر می بردید الان زنده بود.
در انتخاب پرنده دقت کنید، پرنده هایی که پس سرشون رو پف دادن انتخاب نکنید . پرنده ای رو انتخاب کنید که از ظرفش غذا خورده باشه . کفی قفس رو بیرون بیارید و خوب نگاه کنید که مدفوعش طبیعی باشه و در آخر پرهای اصطلاحا صاف و بدون نقص داشته باشه.
سلام به همه دوستان خوبم
باز هم ازتون بخاطر این همه لطفتون از اینکه همدردی کردین واقعا ممنونم .....هانی دقیقاَ شبیه این طوطی خاکستری بود که پیشنهاد فروشش رو دادن...روحش شاد.....ایشا الله طوطی جدیدم رو گرفتم حتماً معرفیش میکنم...موفق باشید
با سلام
من در مورد پرورشی بودن کاسکو ها تو دبی خیلی اطمینان ندارم ، احتمالا اونها هم مثل بعضی از افراد در ایران صرفا برای کلاه برداری و تبلیغات همچین ادعایی کردند... چون یکی از کشورهایی که قاچاق پرنده توش خیلی زیاد انجام میشه اماراته و متاسفانه خیلی از طوطی های قاچاق از طریق دبی وارد ایران میشه ...
موفق باشید
با وضعیتی که گفتین طوطی من روز آول سالم بوده،، باید برم دنبال دلیلش. ببینم این انگلها چی* هستن، از کجا میان، و چه مدت زمان میخوان.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)