حامد جان شما لطف دارید ممنونم اینجور تانک زیبای گیاهی واقعا زحمت و تلاش لازم داره که شما به نحو احسن دارید انجام میدید . اگه به آلبومم سر زده باشید منم تانک گیاهی زده بودم . اون موقع ها(در محل کار) ولی چون از اونجا رفتم دیگر بهش رسیدگی نشد![]()
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 31st May 2013 در ساعت 08:38 PM
حامد جان دمت گرم
بسیار لذت بردیم
مثل همییشه عالی
انصافا خسته نباشید
حامد جان خیلی زیبا بودند . کلی دلم تو این روز جمعه ی کسل و خسته کننده باز شد .... دستت درد نکنه ..... کیف کردم .....
با سلام خدمت دوست عزیز واقعا زیبا شده تانک گیاهی شما امیدوارم همیشه زیبا بمونه دوست عزیز متن هاتون رو خوندم سختی های زیادی کشیدین اما با دیدن این تانک زیبا همه خستگیتون از بین میره از
طراحی تا چیدمانتون بسیار عالی بود .
آقا حامد خودتون حرفه ای هستید اما اگه دوست داشتین از خانواده ماهی های رنگین کمان هم استفاده کنید توی تانک های گیاهی واقعا زیبا میشنهمیشه در همه عرصه ها موفق و پیروز باشید
![]()
ممنون دوست عزیز .. نظر لطفتون بود ..با سلام خدمت دوست عزیز واقعا زیبا شده تانک گیاهی شما امیدوارم همیشه زیبا بمونه دوست عزیز متن هاتون رو خوندم سختی های زیادی کشیدین اما با دیدن این تانک زیبا همه خستگیتون از بین میره از
طراحی تا چیدمانتون بسیار عالی بود .
آقا حامد خودتون حرفه ای هستید اما اگه دوست داشتین از خانواده ماهی های رنگین کمان هم استفاده کنید توی تانک های گیاهی واقعا زیبا میشنهمیشه در همه عرصه ها موفق و پیروز باشید
من یه تانک پر از ماهی های مخصوص پلنت دارم. چند گونه رنگین کمان .. ردلاین های مرغوب که 3 تاشون 12 سانتی هستند ..
اما به خاطر اینکه من میگو آب شیرین نگه میدارم مجبورم از ماهین کوچک مثل راز بورا .. انواع تترا استفاده کنم..
چون ماهیا 3 سوت میخورنشون
سلام حامد جان . بالاخره قفل رو شکستی و از تانک گیاهی زیبایی که ساختی عکس گذاشتی . واقعا روتالاها جلوه زیبایی دارن . آفرین خیلی زیبا شده . جلبکها رو هم نابود کردی . ولی فکر کنم وقت هرس کردن نداریا . چوبها هم کمی شلوغ کردن . یه شکلی بهشون بده که از تو در هم بودن در بیان . البته شاید همینجوری دوست داری .
وسط و سمت چپ رو نمیخوای با کوبایی پر کنی . سمت راست کپه شدن . واسه اونجا ها نقشه دیگه ای داری ؟
موفق باشی عزیز
سلام مهدی جان .. ممنون .. دز مورد سمت چپ و وسط راستش وقت نمیکنم برم نواب ..سلام حامد جان . بالاخره قفل رو شکستی و از تانک گیاهی زیبایی که ساختی عکس گذاشتی . واقعا روتالاها جلوه زیبایی دارن . آفرین خیلی زیبا شده . جلبکها رو هم نابود کردی . ولی فکر کنم وقت هرس کردن نداریا . چوبها هم کمی شلوغ کردن . یه شکلی بهشون بده که از تو در هم بودن در بیان . البته شاید همینجوری دوست داری .
وسط و سمت چپ رو نمیخوای با کوبایی پر کنی . سمت راست کپه شدن . واسه اونجا ها نقشه دیگه ای داری ؟
موفق باشی عزیز
در مورد هرس هم منتظرم تانک جدیدم راه بیفته هرس کنم بریزم توی اون ..
اما در مورد چوبها خودم خیلی دوست دارم اینطوری .. بزار یه کم سیر بشم چشم عوض میکنم طرحش رو..
به به اقا حامد عالیه من خیلی وقت بود پارسی پت نیمده بودم واز یکی ازدوستای همشهری(ممدی)جویای احوال تانکتون شدم گفت که درگیر جلبک هستن ودکور زیباشون ازبین رفته واقعا ناراحت شدم ولی الان که این زیبایی وسرزندگی گیاهارو میبینم واقعا خوشحالم ماشاا... فقط جسارتا اون کوریدوراس شیطونی نمیکنه(درمورد همیانتوسا میگم9
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.