سلام من 2 ساعت رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم عروسم از قفس اومده بیرون وقتی رفتم که بیاد رو دستم رفتارش پرخاشگرانه بود یعنی به خاطر اینکه دوساعت تنها بوده اینطوری شده ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین الان خیلی پرخاشگر شده و جیغ میزنه
سلام.نه عروس پرنده ای نیست که در صورت تنها شدن دچار مشکل بشه و مثل کاسکو پرخاشگر یا پرکن بشه.هنوز به طور کامل با شما آشنا و دوست نشده و به همین خاطر ممکنه تا یک هفته ی دیگه هم وقتی تنها میمونه و مجدد پیشش برمیگردید این رفتار رو از خودش بروز بده.ضمن اینکه جیغ زدن هاش ممکنه از روی هیجانش باشه که دوباره پیش شماست.
سلام
من عروس هلندیم هرچی کاغذ کف قفسش میذارم میخوره
کاور پلاستیکی داشت ولی همشو تیکه تیکه کرد
مشکلش چیه؟ خیلی این کارش اعصابمو بهم میریزه نگران میشم
سلام دوستان.
چون هر چی گشتم نفهمیدم کجا سوالم بپرسم،اینجا مطرح کردم.(عذرخواهی)
از روزی که کارن پیشمون هست و پدرم بسیار علاقمند کارن شده،پیشنهادی داده که میخوایم اگر جواب بده عملیش کنیم.
پدر بنده پیشنهاد داده که روی حیاط با توری یا دیگر وسیله مناسب بپوشونیم و پرنده نگهداری و پرورش بدیم.به نظر شما اساتید میشه این باغ پرندگان درست کرد؟چه مشکلاتی وجود داره؟چه فاکتورهایی باید مد نظر باشه؟و اینکه حیاط 80 مترمربع هست و بنظرتون باید با چی روشو پوشوند؟
ممنون.
سلام.این طرح کلا از بیخ و بن شکست خورده هست.مشکل اول اینکه میخواید احتمالا چند نوع طوطی رو باهم نگه دارید که به خودی خود تداخل این ها مشکل ساز هست.مشکل دوم این هست که تکثیر به صورت گله ای کاهش پیدا میکنه.بهتره روی حیاطتون رو سقف بکشید و یک محیط گلخانه ای به وجود بیارید و به هر تعداد و نوع طوطی که خواستید جفت کنید قفس های تکثیر خریداری کنید.ضمن اینکه این کار هزینه های بسیاری داره و دیر بازده هست.شاید یکسال باید منتظر بمونید تا فقط یک جفت به جوجه دهی بیفتن.
کمی جعفری و کوجه فرنگی میشه به عروس داد؟؟؟
ممنون
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)