سلام.محبت دارید دوست عزیز.بهرحال راه سختی در پیش دارید.توی کار تکثیر باید صبور و تا حدودی پرحوصله بود.اگر هردو مورد رو داشته باشید بجای خسته شدن از این راه هم لذت میبرید هم تجربه ی بعدی براتون خیلی شیرین میشه.
حقیقتش یک جفت برزیلی هم گرفتم ببینم چطور میشه ایشالا یکی دو جفت دیگه هم اضافه میکنم تا آخر هفته.ولی یکم صبر کنید ببینم میتونم بر ابلیس درونم غلبه کنم و سورپرایزم رو به اشتراک بذارم یا نه.![]()
خوب سورپرایزم این جفت بود که قصد نداشتم معرفیشون کنم اما دیگه ظاهرا چاره ای ندارم.نر ابلق آلبینو و دارچینی هست و ماده لوتینو که امروز متوجه شدم دو تا تخم گذاشتن.البته سری اولشون هست و هردو تازه بالغ شدن اما همین که به تخم گذاری افتادن خیلی خوشحالم کرد.
![]()
سلام آقای اسکندری عزیز
بلاخره چشممون به جمال عروس های زیباتون روشن شد و کلی از دیدنشون لذت بردم و بی صبرانه منتظر دیدن تصاویر از کوتوله های برزیلی هستم .امیدوارم در جوجه گیری از برزیلی ها هم مثل عروس ها موفق باشید ، البته با تجربه ای که شما دارید فکر نکنم جفت هیچ پرنده ای بهتون نه بگن
موفق و پیروز و سربلند باشید.
اردتمند محمدرضا
به به چه سوربرایز شیرینیی
ایشالا که همینا جوجه بشن و جوجه های تک و خوشگلی از آب دربیان
![]()
![]()
سلام.شما لطف دارید دوست عزیز.والا هرچی هست اول به لطف و عنایت خود خدا برمیگرده که انصافا تا حالا هرچی پرنده گرفتم بهم نه نگفته و جفت شدن و بعدم دعای شما دوستان گل هست.برزیلی ها رو تازه یک هفته هست خریدم و هنوز توی محیط جا نیفتادن.ولی ایشالا اون ها هم جفت بشن زیادشون میکنم.البته در حال مشاوره هستم ببینم شرایط اکلکتوس چطوره اگر اونم بشه خیلی خوب میشه.بازم ممنونسلام آقای اسکندری عزیز
بلاخره چشممون به جمال عروس های زیباتون روشن شد و کلی از دیدنشون لذت بردم و بی صبرانه منتظر دیدن تصاویر از کوتوله های برزیلی هستم .امیدوارم در جوجه گیری از برزیلی ها هم مثل عروس ها موفق باشید ، البته با تجربه ای که شما دارید فکر نکنم جفت هیچ پرنده ای بهتون نه بگن
موفق و پیروز و سربلند باشید.
اردتمند محمدرضا
سورپرایز خیلی خوبی بود
چقدر این عروس نرتون خوشگله
ایشالا که جوجه آلبینو هم بهتون بده. اصلا ایشالا همه ی جوجه هاشون همیشه آلبینو بشن
امیدوارم خدا از دهانتون بشنوه.البته تجربه ثابت کرده هرچی حساس تر بشی کار سختتر و نتیجه بدتر میشه.اما ایشالا دعاهای شما موانع رو برطرف کنه.ممنون از دعای خیر و روحیه بخشتون.![]()
آقای اسکندری عالیه موفق باشید
سورپرایز فوق العاده بود
هوای ما رو هم داشته باش![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.