به به خیلی باحاله
تاکاشی امانو باید بره لنگ بندازه
من تانک گیاهی رو امتحان کردم خیلی سخت بود و واقعا تخصص میخواد افرین![]()
به به خیلی باحاله
تاکاشی امانو باید بره لنگ بندازه
من تانک گیاهی رو امتحان کردم خیلی سخت بود و واقعا تخصص میخواد افرین![]()
بله ببخشید اول نوشته بودید من ندیدم
تاپیک های آموزشی درباره برپایی تانک گیاهی در این انجمن هست و شما برای اینکه اطلاعات کافی بدست بیارید میتونید به این تاپیک ها مراجعه کنید. ولی به طور خلاصه حدود 6 ماه زمان لازم هست تا تانکتون ثبات پیدا کنه چون اوایل با مشکل جلبک رو به رو میشید و بعضی اوقات وضعیت بحرانی میشه و یک سری گیاهاتون رو ممکنه از دست بدید. من برای این تانک از خاک بستر دست ساز و CO2 دست ساز و ... استفاده کردم. برای من تبدیل تانک آب شیرینی که از قبل داشتم به این تانک تو مهر ماه 91 هزینه ی زیادی در بر نداشت فکر کنم حدود 200 هزار تومان. گیاه هاش هم دوستانی داشتم که تانک گیاهی دارند و هر موقع که تانکشون رو حرص میکردند به من گیاه میدادند. مثلاً همین امروز یکی از دوستام زنگ زده گفته بیا چند تا گیاه میخوام بهت بدمیا تو همین مدت چند تا دیگه از دوستان تانک گیاهی زدند و ما گیاهامون رو حرص کردیم و بهشون دادیم
آکواریوم یکی از دوستان رو که من ازش الگو گرفتم و این دوستم همه چیز رو دست ساز پیش برد و تانک زیبایی ساخت رو چند وقت پیش تو یکی از انجمن های تخصصی انگلیسی گذاشتیم و مورد استقبال اونا قرار گرفت و بعد اجازه گرفتند و تو سایت آکواریست مگزین تو بخش آکواریوم های شگفت انگیزش منتشر کردند
تصاویرش رو به همراه مطلبی که درباره اون تانک نوشتند رو میتونید در لینک زیر بخونید
Aquascaping off into the sunset | Aquarist MagazineAquarist Magazine
پس با روش های دست ساز هم میشه تانک خوبی برپا کرد
ولی اگر بخواین از محصولات شرکتی مختلف استفاده کنید هم خوبه ولی هزینه هاش خیلی زیاد میشه. در این موارد تو تاپیک های پرسش و پاسخ آکواریوم گیاهی بپرسید دوستان راهنماییتون می کنند
بله نسبت به امکاناتی که در کشور اقای امانو و کشور ما هست بله تانک شما سر تره
منظورم اینکه امانو اگه امکانات مارو داشت همین رو هم نمی تونست درست کنه
یک گیاه جدید که هنوز اسمش رو نمیدونم
![]()
سلام دوست عزيز
واقعا" تانك زيبايي داريد البته هر كس از راهنمايي هاي استاد گرامي آقا مهدي ( mahdi 3000 ) و دوستان با تجربه سايت پيروي كنه و خودش علاقه و پشتكار داشته باشه بايد هم تانكش زيبا در بياد. منظر عكسهاي زيباي تانكت در آينده هستيم . موفق باشيد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)