سلام، ببخشيد اينکه ماده همش از تو لونه بلند ميشه طبيعيه؟! از ديروز که اون تخم رو گذاشت و شکست ديگه تخم نذاشته اينم طبيعيه؟!
سلام، ببخشيد اينکه ماده همش از تو لونه بلند ميشه طبيعيه؟! از ديروز که اون تخم رو گذاشت و شکست ديگه تخم نذاشته اينم طبيعيه؟!
سلام
امروز یکی از ماده هام که 10 روزه روی تخم خوابیده از رو تخماش بلند شده کف قفس میشینه و بالهاش آویزونه؟
چه فکری به حال تخمها و خودش بکنم؟ حتی اجازه میده با دست لمسش کنم
آیا میشه تخمها را زیر پای ی ماده دیگه مه روی 3تا تخم خوابیده بزارم؟
البته اگه تا الان تخمها خراب نشده باشه!!!
ممنونم.
سلام
ممکنه بخاطر گرما یا شپش ماده ضعیف شده باشه
لونه را کف قفس بذارین اگر تخم پوک دارین داخل لونه بذارین تا ماده روش بخابه
اگر تعداد تخم ها بیشتر از 5 تا نمیشه تخم هارو زیر ماده دیگه بذارین
اگر تعدادشون بیشتر هست تخم هارو جلوی نور بگیرین هرکدام که نور ازش رد شد حذف کنید بقیه زیر ماده قرار بدین
با سلام
دوست عزیز با توصیفی که از قناری ماده نمودید ماده شما اماده نمیباشد و اولین شرط بدون در نظر گرفتن پس قناری ماده مخصوصا ماده های تازه کار حمل و بازی کردن با پنبه دانه یا تکه تکه کردن کاغذ کف قفس یا بستن تکه ای از نخ ( کناره فرش ) به قفس که ماده مرتب شروع به بازی کردن و کندن ان از قفس مینمایید که نشان از امادگی ماده ( ماده اماده ) برای جفت اندازی میباشد و در این صورت باید جفت انداخته شود و بعد از جفت نمودن درگیری بین ماده و نر نشانه خوبی از شروع جفت گیری میباشد
سلامي دوباره. خداروشکر تا الان قناريم دوتا تخم گذاشته و روشون ميخوابه. فقط يه مسأله*اي هست که من ديدم قناري نر پنبه*ها رو از لونه ميريزه زمين و وقتي قناري ماده بلند ميشه من رفتم نگاه کردم ميبينم بيچاره کف لونه ميخوابه و فقط يه ذذذره پنبه زيرش هست و تخم*ها هم کف لونه هستن که ميترسم بشکنن، خودم دوباره يه کم پنبه گذاشتم و تخم*هارو گذاشتم روي پنبه*ها اما دوباره ديدم قناري نر پنبه*ها رو خالي ميکنه. ميخواستم بدونم به نظر شما چرا اين کارو ميکنه؟ و اينکه اگر من به لونشون و تخم*ها دست ميزنم مشکلي که پيش نمياد؟ ممکنه خوششون نياد؟!
يه سؤال ديگه اينکه ما اساس*کشي در پيش داريم. به نظر شما من چطوري قفس رو منتقل کنم که قناريا و جوجه*هاي توي تخم نترسن؟! اگه تو اين دوران منتقل کنم بهتره يا وقتي که جوجه*ها از تخم بيرون اومدن؟!
ممنون ميشم به تمامي سؤالاتم جواب بديد و کامل راهنماييم کنيد.
دوباره سلام. ببخشيد اين عکس پنبه*هاييه که من استفاده ميکنم، آيا ممکنه مشکلي داشته*باشن که نر لونه رو خالي ميکنه؟!
الان من بايد کاري بکنم؟ پنبه*هارو عوض کنم يا همينا خوبه؟ بايد پنبه بذارم و بچسبونم کف لونه که نتونه خاليش کنه يا کاري بهشون نداشته باشم؟
يه سؤال ديگه اينکه دماي جايي که الان هستن 30 درجس، ميخواستم بدونم ممکنه مشکلي براشون پيش بياد مثل شپش يا چيزاي ديگه؟
ببخشيد من خيلي نگرانم ميشه به سؤالاتم کامل پاسخ بديد؟ لطفا سؤالاي پست قبلم جواب بديد. با تشکر
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)