سلام دوست عزیز
اینهایی که تو ایران هستن پاکو هستن نه پیرانا ، ظاهرا نژادشون یکی ولی پاکوها به اون وحشیگری پیراناها نیستن
من یک فلاور هورن نژاد خوب تو تانک 70 سانتی نگه داشتم بزرگ شد.ولی اون موقعی که گرفتم فلاور هورن با اون نژاد خوب 25 تومان و غذای تترا فلاور حدود 10 تومان بود ولی الان فکر نکنم که دیگه یک فلاور هورن خوب کمتر 120 باشه.خودم چند وقت پیش یک دو نه باکس کوچیکو از نواب 8 یا 9 تومن گرفتم البته قیمتش گویا کیفیتش هست.
اینایی که گفتم برای فلاور هورن نر بود وگرنه ماده ارزون تره.در ضمن فلاور ماهی خیلی مقاومی هستش من خودم که مسافرت می رفتم شده بود که تا حدود یک هفته هم گرسنه مونده بود البته سایزش بزرگ بود و فقط به نظر من یک نقطه ضعف داره اونم بیماری کیسه هواشه که فلاور خودم هم از اون مرد که متاسفانه این بیماری تقریبا درمان نداره،برای من وقتی این بیماری رو گرفت حدود 9 ماه بعدش بعد از کلی تلاش حالش خیلی بد شد به شکلی که رو آب اومد و فقط سر و دمش زیر آب بود ، منم که دیدن داره عذاب می کشه بعد چند روز تو آبش هر چی مسکن که داشتیم چند تا مسکن قوی از داروخونه گرفتم ریختم که راحت تر بمیره تفلکی بعد اش
باز هم زنده موند ولی فکر کنم که دارو ها یکزره کیجش کرده بود که از آب درش آوردیم و تمام.(وقتی که این مطلبو نوشتم دوباره یاد اون موقع افتادم و کلی ناراحت شدم آخه حدود 3 یا 4 سالی بود که نگه ش می داشتم وخودم بزرگش کرده بودم)![]()
راستش من این ماهی رو داشتم و با ورود دستم به آب هم مشکلی نداشتم ، البته اینها هم دندون و فک قوی دارن ولی شکل دندونهاشون با پیرانا متفاوت هستش . اگر اشتباه نکم دندون پیراناها تیزتر هستش ولی دندون پاکوها صافتره ولی قدرت فک پاکو بیشتره .
اینجا ( http://www.parsipet.ir/thread7820.html ) تصویر نژادهای گوناگون و اطلاعات خوبی در خصوص این ماهی هست
دندون پاکو رو می شه به دندونای انسان تشبیه کرد ولی پیرانا مثل یه حیون گوشتخوار(مثل سگ) بدون دندون نیش
(البته باز یکم فرق داره)
با عرض سلام خدمت دوستان محترم!
دیروز بعد از ظهر در هنگام غذا خوردن گلدفیش ها یکی از کوریدوراس ها اشتباهاً توسط گدفیش کالیکو خورد شده که نصفی از کوریدوراس در داخل دهان گلدفیش و نصف دیگر آن بیرون از دهان ماهی باقی ماند سپس تمامی کوریدوراس ها را از آکواریوم گلدفیش ها خارج نمودم حالا دوستان چه ماهیان کفزی جهت آکواریوم گلدفیش پیشنهاد می دهند.
با تشکر
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)