غذا خوردن پروانه نوارمسی:
آره میشه سطح هوادهیت رو زیاد کن حل میشه مشکل. دلیل اونهم حجم بالای ماهیات هستند که هم سطح اکسیژن محلول رو کم میکنن و هم مدیاهات هستند.
راستی واقعا از دیدن فیلم نوار مسی لذت بردم یک موریش هم بگیری و غذا خورش کنی خیلی عالیه البته دیگه باید تو تانکت چراغ راهنمایی بزاری![]()
سلام اکواریم من ریف توش ولی جدیدا داره پر از ابتازیا میشه باید چیکار کنم مم اگه از دارو استفاده کنم به ریفهام ضرر نمیزنه
دوست عزیز بهتر هست سوالاتتون رو تو تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید تا ارشیو سایت کارایی خودش رو از دست نده! اینجا تاپیک عکس های آک.اریم آقا فرشاد عزیز هستش
جای مناسب سوال شما مثلا میتونه اینجا باشه
http://www.parsipet.ir/thread9433.html
البته همین تاپیک رو که لینک دادم خدمتتون مطالعه بفرمایید انشاالله به جواب سوالتون خواهید رسید
( البته تو پست 75# همین تاپیک هم یه توضیحاتی راجع به آپتازیا هستش!)
دوستان اگه بخوام چند تا ریف قشنگ به تانک اضافه کنم که جلوه خاصی به تانک بده و زیبا باشه چه ریف هایی رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
فرشاد جان به نظر من اول با ریف هایی که نگهداریش اسون تره و مقاوم ترن شروع کنید بعد برید سراغ ریف های حساس تر
براش شروع پلیپ ها و ماشروم ها میتونن گذینه های خیلی خوبی باشن
موفق باشید
جدیدترین عضو تانک:
Multibar Angelfish
دومین فرشته کوتوله تانک من بعد از فرشته فلیم
نکته جالب این فرشته این هست که بعضی وقت ها برعکس شنا میکنه
(اگه میشد فرشته زرد و کورال بیوتی هم داشتم زیباترین فرشته های کوتوله رو داشتم)
![]()
فرشاد جان نیت کردی کم کم هرچی ماهی تو کتاب های اطلس ماهی های آب شور هستش رو تو تانکت جمع کنی ها
مبارکه عزیز
سلام مبارک باشه خیلی قشنگه
من یه نظری دارم شما یه تانک دیگه هم راه اندازی کنین تا بتونین کلکسیونتون رو کامل کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.