سلام دوست عزیز دقیقا شبیه وروجک هست همون که کارتونش رو میزاشت وروجک و آقای نجار ازش معلومه از اون خرابکار ها هست اسمش رو بذار وروجک
سلام دوست عزیز دقیقا شبیه وروجک هست همون که کارتونش رو میزاشت وروجک و آقای نجار ازش معلومه از اون خرابکار ها هست اسمش رو بذار وروجک
سلام.منکه از قبل باهاش آشنا بودم ولی بهت تبریک میگم و ایشالا موفق باشی توی رام کردن و به حرف آوردنش.یه جورایی شیطنت از چشماش انگار میباره.لطفا از این اسم های بادکنکی استاد و جناب و غیره به کار نبرید.من اسکندری هستم.استاد کسی هست که مویی توی این کار سفید کرده و سال ها یا عمرش رو صرف تحقیقات روی پرنده ها کرده یا عمری توی پرنده فروشی خاک خورده تا چهار تا چیز به امثال بنده یاد بده.نسبت دادن استادی به بنده یا سایر کاربرای جوون که چند سالی هست فقط تجربمون بیشتر شده به نوعی جسارت به اون اساتید هست.ممنون
با وروجک موافقم.از ایناست که چهرشون معصومه ولی پشت چهره ی معصومشون 50 کیلو شرارات پنهون شدست:دی
بزار وروجک معولمه خیلی شره
جوجه خیلی نازی دارین ماشالله
چقد هم شبیه جیسی هستش فک کنم یه نسبتی با هم دارن
ایشالا هر چه زودتر به حرف بیاد
من واسه انتخاب اسم جیسی :بابی و جیسی و چیکو رو در نظر داشتم![]()
سلام اقای اسکندری گل خوبی داداش؟سلام.منکه از قبل باهاش آشنا بودم ولی بهت تبریک میگم و ایشالا موفق باشی توی رام کردن و به حرف آوردنش.یه جورایی شیطنت از چشماش انگار میباره.لطفا از این اسم های بادکنکی استاد و جناب و غیره به کار نبرید.من اسکندری هستم.استاد کسی هست که مویی توی این کار سفید کرده و سال ها یا عمرش رو صرف تحقیقات روی پرنده ها کرده یا عمری توی پرنده فروشی خاک خورده تا چهار تا چیز به امثال بنده یاد بده.نسبت دادن استادی به بنده یا سایر کاربرای جوون که چند سالی هست فقط تجربمون بیشتر شده به نوعی جسارت به اون اساتید هست.ممنون
بابا ناراحت نشو خداشاهده منظوری نداشتم فقط شما که به ما تازه کارا شیوه کارا رو یاد میدین و با جون و دل کمک میکنید. اینکار رو هم یه استاد انجام میده واسه شاگردش منظورم اینه داداش .قصد جسارت نداشتم
سلام به همه دوستای عزیزم
اومدم این سری با طوطی ملنگو جدید و خوشکلم این اقا پسرم ناز ناز
و تازه دون خور شده خیلی ارومو پسره حرف گوش کنی ایشالا همیشه سالم و سره حال باشه
اینم عکساش چقده خوشتیپ جیگرم
]
![]()
ویرایش توسط اسکندری : 15th May 2013 در ساعت 01:03 PM
وای خدا این جوجوی شما چقدر نااااز ه
اسمشم خیلی بهش میاد
وروجک از همین سن معلومه عشق شهرته هاچه فیگورهایی گرفته
خدا حفظش کنه .ایشالا همیشه در کنار هم شاد و سرحال باشید
چقدر نازه
خدا حفظش كنه
ببين شيطنت از چشماش ميباره. چه وروجكي بشه اين![]()
سلام دوست عزیز ممنون قابل نداره این ناز ناز من تازه یاد گرفته میخونه خیلیم خوشکل میخونه
اره بابا وقتی پیشمه همش ژست میگره وروجک.بازم ممنون که اومدی دوست جونی
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.