مبارکه
ایا میخواید این 2 رو جفت بندازید ؟ و جوجه کشی و تکثیر راه بندازید![]()
مبارکه
ایا میخواید این 2 رو جفت بندازید ؟ و جوجه کشی و تکثیر راه بندازید![]()
دوست عزیزم تبریک میگم ماده بسیار زیبایی گرفتید انشاله جوجه های خوشگلی بهتون بدن. 1 کار لازمه که بکنید 1 قفس بزرگ نیاز دارید برای طوطی هاتون و برای جفت کردنشون شما هر کدام از اینهارو در قفس دیگری بگذارید طوطی صاحب قفس ممکنه به اون یکی زور بگه و دعواش کنه اما اگر همزمان هر 2 رو به 1 قفس جدید که جای کافی داشته باشه منتقل کنید خیلی سریع به هم جفت میخورن چون هیچ کدومشون حس مالکیت به قفس ندارند .
موفق باشید.
سلام
واقعا طوطی های زیبایی دارین بهتون تبریک میگم
ایشالا به زودی زود نوه دار بشید![]()
خیلی طوطی های عالی ای دارید
ایشالا بچه هاشون ناناز تر میشن
اون پشتی منو کشته![]()
بله انشالله که بتونم و موفق بشم. ممنون که سر زدید.
سلام و تشکر بسیار از راهنمایی های شما. بله حتما این مورد رو در نظر دارم و به فکرش هستم. میخوام میله های کناری قفس بزرگتر رو ببرم و لونه رو بهش متصل کنم. درسته؟دوست عزیزم تبریک میگم ماده بسیار زیبایی گرفتید انشاله جوجه های خوشگلی بهتون بدن. 1 کار لازمه که بکنید 1 قفس بزرگ نیاز دارید برای طوطی هاتون و برای جفت کردنشون شما هر کدام از اینهارو در قفس دیگری بگذارید طوطی صاحب قفس ممکنه به اون یکی زور بگه و دعواش کنه اما اگر همزمان هر 2 رو به 1 قفس جدید که جای کافی داشته باشه منتقل کنید خیلی سریع به هم جفت میخورن چون هیچ کدومشون حس مالکیت به قفس ندارند .
موفق باشید.
ممنون لطف کردید سر زدید. انشالله با کمک شما دوستان .
چیز دیگه ای پیدا نکردیم بذاریم بینشون.ممنون سر زدید.
دوست عزیز وقتی لونه بگذارید که جفت رو در حال جفتگیری دیدید و الان اصلا استفاده نکنید چون میشه مکانی برای تعقیب و گریز .
موفق باشید.
دوست عزیز وقتی لونه بگذارید که جفت رو در حال جفتگیری دیدید و الان اصلا استفاده نکنید چون میشه مکانی برای تعقیب و گریز .
موفق باشید.
سلام
طوطی های زیبایی دارین , تبریک میگم
امیدوارم زودتر جفت بخورن و نتیجه بگیرین ازشون...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.